Foto: Pexels

Dažas sievietes ir vairāk piemērotas ģimenes dzīvei, citas –vairāk tendētas uz karjeru un cita veida sasniegumiem. Vēdiskā astroloģe Irina Čaika sastādījusi labāko sievu topu atbilstoši zodiaka zīmēm, kā arī portālam Wday izcēlusi katrai horoskopa zīmei raksturīgās labākās īpašības.

1. vieta – Vēzis

Pirmo vietu ideālo dzīves partneru reitingā pelnīti ieņem Vēzis. Šajā zīmē dzimušās sievietes ir ģimenes pavarda sargātājas, viņas vienmēr ir vērstas uz ģimeni, turklāt prot to saliedēt. Viņas ir brīnišķīgas mātes un meitas, kas rūpējas par saviem ģimenes locekļiem. Sievišķīgi emocionālas un jūtīgas, viņām piemīt garastāvokļa nepastāvība, ko viņas kompensē ar pienākuma apziņu un vēlmi apņemt mīļotos ar komfortu, mīlestību un mājīgumu. Taču, ņemot vērā Vēža pasivitāti, vīrietim jāsaprot, ka uz viņu gulsies gan ģimenes galvas pienākumi, gan atbildība par lēmumu pieņemšanu. Skandāli ģimenēs, kur sieva ir Vēzis, ir retums, vīrs no viņas nesagaidīs skaļu emociju uzliesmojumu vai trauku plēsšanu. Drīzāk viņa klusi raudās spilvenā, pārdzīvos strīdu dziļi sevī. Ģimene Vēzim ir galvenā vērtība, tāpēc šāda sieviete rūpēsies par katra ģimenes locekļa labklājību.

2.vieta – Vērsis

Vērsis labāko sievu topā noteikti saņem sudraba medaļu un priekšzīmīgas saimnieces titulu. Vērsis ir viena no standarta zīmēm, ar kuru aliansē jebkurš var izveidot spēcīgu ģimeni. Viņi ar lielu pacietību  izturas  pret bērniem, ar mīlestību pilda savu vecāku pienākumu. Vēršu līdzsvarotais raksturs apvienojumā ar mierīgumu un tieksmi pēc ģimenes labklājības ļauj šajā zīmē dzimušajām pretendēt uz ideālās sievas titulu. Turklāt viņas lieliski gatavo, viņu kulinārijas prasmes apmierinās pat izsmalcinātāko gardēžu apetīti. Šīs zīmes pārstāvju izsmalcinātā gaume, vēlme pēc skaistuma it visā, sākot no apģērba un beidzot ar sadzīves priekšmetiem, padara viņas par nepārprotamām favorītēm dzīvesbiedru izvēlē. Strīdēties ar Vērsi ir gandrīz neiespējami viņu stabilās nervu sistēmas dēļ.

3.vieta – Svari

Svari pārliecinoši ieņem trešo vietu ģimenes pavarda priekšzīmīgāko sargātāju reitingā. Svari visā meklē līdzsvaru un tiecas pēc tā. Sievietes, kas dzimušas zem šīs zīmes, ir saprotošas mātes, kuras cenšas kļūt par patiesām draudzenēm saviem bērniem. Veneras vadītas, viņas bieži vien ir burvīgas un pievilcīgas, ar izcilu gaumi un radošām spējām apveltītas. Sieviešu Svaru garastāvokļa svārstības neļauj atslābināties līdzās esošajiem vīriešiem, bet iedzimtā taisnīguma un diplomātijas izjūta izlīdzina asumus attiecībās. Ja jutīs, ka ne viss vīrieša uzmanības vektors ir vērsts uz viņu vienu, Svaru sieviete nesamierināsies ar šādu laulību.

4.vieta – Dvīņi

Ceturto vietu reitingā ieņem Dvīņi. Zīmes simbols ir iemīlējušies meitene un zēns, kuri nespēj atlaist viens otra rokas pat uz minūti. Tas vien raksturo Dvīņus kā indivīdus, kuriem ir nosliece uz brīnišķīga dueta izveidi. Šīs zīmes pārstāvji prasmīgi pielāgojas savam partnerim, tādējādi atvieglojot ģimenes dzīvi. Dvīņu sievietei ir viegls raksturs, tāpēc viņas vīrs dzirdēs kritiku vai pretenzijas tikai tad, ja viņa sievietei būs kļuvis garlaicīgi vai viņa jutīsies nevēlama. Dvīņi ilgi netur aizvainojumu, ir gatavi spert pirmo soli partnera virzienā. Iedzimtais sabiedriskums, ko papildina neparastā humora izjūta, padara šīs zīmes pārstāves ļoti pievilcīgas pretējā dzimuma acīs.

5.vieta – Zivis

Piekto vietu ieņem jūtīgās un mākslinieciskās Zivis. Sievietes Zivis ir sapņainas un garīgi noskaņotas. Viņām ir bagāta iekšējā pasaule, tāpēc šādai sievai blakus attīstīsies jebkurš vīrietis. Viņas arī prot just līdzi un ir gatavas palīdzēt sarežģītās situācijās, kas valdzina un piesaista vīriešus. Zivi nevar saukt par ideālu saimnieci vai biznesa sievieti ar stingru tvērienu, taču viņas dzīvesbiedram nepietrūks sirdsmiera, romantikas un maiguma. Vīrietim jābūt gatavam, ka Zivis ir ļoti neaizsargātas un jūtīgas, tāpēc skarbs vārds vai neuzmanība var dziļi sāpināt viņa mīļoto sievu. Šīs zīmes pārstāvēm ir ļoti attīstīta intuīcija, tāpēc mēģinājumi viņas mānīt vai krāpt būs lemti neveiksmei.

6. vieta – Jaunava

Sieviete Jaunava ir iekšējās un ārējās tīrības etalons, jebkurā gadījumā viņa uz to tieksies. Tāpēc viņas māja vienmēr būs kārtīga, bet tam ir blakusefekts – viņa pieprasīs kārtību arī no vīra. Tuviniekiem tas sagādās zināmas neērtības, taču šāda sieva visu kompensē ar komfortu, uzmanību un rūpēm. Ja kāds saslims, Jaunava tūlīt būs klāt, rūpēsies un ārstēs. Dzīvesbiedrs, kurš par savu dzīves partneri izvēlējies Jaunavu, var būt drošs, ka, atgriežoties no darba, viņu nekad nesagaidīs tukšs ledusskapis vai nesakopts dzīvoklis.

7.vieta – Strēlnieks

Sieviete Strēlnieks ir pievilcīga, iekaro ar savu optimismu, draudzīgumu un harizmu, tāpēc kā magnēts pievelk sev pretējā dzimuma pārstāvjus. Ļoti garīgi un savos uzskatos brīvi Strēlnieki labvēlīgi ietekmē savu otro pusīti. Ģimenes attiecībās viņi ir sirsnīgi un atvērti, atbildīgi par bērnu audzināšanu. Ja vērtības un uzskati pārī nesakrīt, šīs zīmes pārstāve ilgi cīnīsies par saviem ideāliem. Ja vīrietis piekrīt Strēlnieka sievietes vērtībām, viņš var būt drošs, ka saņems vislabāko un uzticīgāko dzīvesbiedri.

8. vieta – Lauva

Precētajām Lauvām ir raksturīga augstsirdība un dāsnums, tāpēc, ja viņas patiesi iemīlas, neatstās savu vīru bez uzmanības un dāvanām. Tajā pašā laikā viņas labi apzinās savu spēku un harizmu, tāpēc  ļauj ģimenes locekļiem peldēties sava diženuma oreolā. Neskatoties uz zināmu tirāniju un paaugstinātu pašapziņu, Lauvas ir gādīgas un nevienam nedos ne mazāko iespēju sagraut omulīgo ģimenes idilli,   kas viņu ieskauj. Iespējams, ka ideāla saimniece no viņas neiznāks, taču naudas pelnīšanas un veiksmīgas karjeras veidošanas ziņā Lauvenei praktiski nav līdzvērtīgu. Tāpēc viņa var uzņemties galveno lomu ģimenē jautājumos, kas skar materiālo pusi un lēmumu pieņemšanu.

9. vieta – Mežāzis

Mērķtiecīgas un praktiskas Mežāža zīmē dzimušas sievietes lielu nozīmi piešķir dzīves materiālajai pusei. Tajā pašā laikā viņām nav vēlmes būt atkarīgām no vīra: saprotošas un strādīgas, viņas gūst lielus panākumus karjerā. Lēmums precēties tiek pieņemts nopietni un rūpīgi, un tikai pilnīga pārliecība par partneri viņai liks spert šo soli. Savtīgums un komercialitāte var radīt spriedzi partnerattiecībās. Sieviete Mežāzis no vīrieša prasīs neatkarību un organizētību, necietīs nekārtību.

10.vieta – Skorpions

Ne katrs vīrietis var izturēt kaislību intensitāti laulībā ar Skorpiona zīmē dzimušu sievieti. Viņa cenšas publiski neizrādīt savas jūtas, pat ja ir aizvainota vai īgna, slēpj no svešiniekiem sevī kūsājošās emocijas. Skorpiona zīmē dzimusi sieva atcerēsies un pieminēs visus aizvainojumus.  Apņemot par sievu šādu sievieti, vīrietim brīvprātīgi jāpiekrīt, ka pasaule griežas tikai ap viņa sievu. Tajā pašā laikā šīs zīmes pārstāvji ir uzticīgi un uzticami partneri.

11.vieta – Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmē dzimušas sievietes ir atvērtas saziņai un draudzīgas, taču tajā pašā laikā viņas mīl brīvību. Tāpēc vīrieši var nelolot ilūzijas, ka spēj kaut kā kontrolēt vai ierobežot savu dzīvesbiedri. Viņas var veikt nepārdomātas darbības, eksperimentēt, taču vīriešiem nekad nebūs garlaicīgi ar savu Ūdensvīra zīmē dzimušo sievu. Ir ļoti naivi gaidīt no viņas ideālu kārtību mājās vai galdu, kas plīst no kulinārijas šedevriem. Ūdensvīri ir labi draugi, tāpēc šajā zīmē dzimusi sieva vienmēr nostāsies vīra pusē.

12. vieta – Auns

Sievietes – Auni ir kā amazones, tāpēc labāko sievu reitingā viņas ierindojas pēdējā vietā. Vienmēr gatavas cīņai, cenšoties sasniegt savus mērķus, kas bieži izraisa ģimenes konfliktus. Taču, no otras puses, šajā zīmē dzimusī sieviete uzņemsies jebkādu risku un nevilcināsies ne mirkli, ja būs nepieciešama iejaukšanās un aizsardzība viņai tuviem cilvēkiem. Kopdzīve ar viņu ir kā dzīve ar cīnītāju: viņa aizsargās mīļos, bet arī pati var aizvainot. Tāpēc vīrietim, kurš ir gatavs dibināt ģimeni ar Aunu, ir jāuzkrāj pietiekami daudz pacietības un jābūt gatavam piekāpties.

Lasiet arī: Bīstamais cukurs! Kā samazināt atkarību no saldumiem un cukura patēriņu ikdienā

youtube icon
Abonēt youtube