Foto: Pixabay

No 21. aprīļa līdz 15. maijam Merkurs būs retrogrāds. Tā kā šī planēta atbild par komunikāciju, iespējami visādi misēkļi tieši šajā jomā, brīdina astroloģe Inita Dilāne.

“Nav vēlams šajā laikā parakstīt svarīgus dokumentus. Vēl jo vairāk tas attiecas uz finansiāliem ieguldījumiem, dārgākiem pirkumiem un investīcijām vērtslietās. Tas, kas būs norunāts, parakstīts šajā laikā, proti, viss par izmaksām, honorāriem, atalgojumu, maksājumiem, kredītiem, līzingiem – var mainīties un tikt novelts uz to, ka ir sanācis neveikls pārpratums, neuzmanības kļūda vai misēklis,” brīdina astroloģe.

Inita Dilāne visas nozīmīgākās sarunas, ieguldījumus, jaunu darbu iesaka uzsākt līdz 19. aprīlim. Savukārt 20. aprīlī būs gredzenveida Saules aptumsums, tāpēc nekādus radikālus pavērsienus veikt nav ieteicams, jo sekas būs jūtamas vēlāk.

“Nepatīkami un uzjautrinoši pārsteigumi ar sadzīves tehniku un transportu būs jūtami vairāk nekā parasti ikdienā. Nepatīkami vai uzjautrinoši – tas ir atkarīgs no tā kāds esi pats! Līdz 15. maijam nav vēlams iegādāties jaunu datortehniku, viedierīces un jebkādas citas saziņas un komunikācijas iekārtas, arī auto un velosipēdus! Pastāv risks, ka iegādātās lietas ilgi nekalpos vai būs kādi misēkļi darbības laikā. Īpaši tiem, kuri ikdienā darbojas ar tehniku, aparatūru, vadiem, skaņu un ierakstiem. Pārbaudi kārtīgi vai visas pogas un vadi šajā laikā ir labi saslēgti un visus ierakstus saglabā vairākkārtīgi. Novērojumi liecina, ka tieši šajā laikā iekārtas un ierīces visvairāk bojājas, proti, telefons izkrīt no rokām, noslīkst kādā ūdenstilpnē, pazūd vai saplīst stikliņš. Aizmirstas, pazūd kāds vadiņš, maciņš, atslēga un citi svarīgi “sīkumi”. It paši uzmanību jāpievērš tam, lai tehnika tiktu pasargāta no garnadžiem. Nozīmīgu pirkumu veikšanu nogaidiet līdz 15. maijam vai arī pakonsultējieties ar savu astrologu un atrodiet zelta vidus ceļu!” iesaka astroloģijas eksperte.

Tiem, kuri plāno ceļojumu, jārēķinās, ka ceļojuma plānos   var tikt ieviestas nelielas korekcijas. Ceļojumā esot, rūpīgi jāpārbauda visa informācija un arī tas vai visi nepieciešamie dokumenti ir paņemti līdzi. Bagāžas nozaudēšana, aizkavējušies vai mainīti reisi – šim laikam   pilnīgi normāla parādība, uzsver astroloģe.

Lasiet arī: FOTO | Putinam uz kakla pamanīta interesanta zīme

“Taču šis ir brīnišķīgs laiks, lai satiktos ar sen neredzētiem draugiem, paziņām, studiju un laika biedriem. Tos jūs satiksiet pavisam negaidīti un neplānoti. Pavisam nejauši var uzzvanīt, uzrakstīt, satikt veikalā kādu cilvēku, ko neesat saticis gadus desmit, piecpadsmit. Ļoti labs laiks, lai atgrieztos pie iesāktiem darbiem, īpaši mācībām, kuras arī pirms vairākiem mēnešiem, gadiem tika iesāktas, taču kaut kādu iemeslu dēļ palikušas pusmastā,” skaidro astroloģe.

Saistītās tēmas: astroloģehoroskopsInita Dilāneretrogrāds Merkurs

youtube icon
Abonēt youtube