Kristaps Zutis. Foto izgūts no Instagram @alfijs

Aizbraucot uz mačiem Uzbekistānā, sapratu, ka pasaules līmeņa bokseris no manis nesanāks, intervijā žurnālam “Deviņvīri” atklāj bokseris, tuvcīņu meistars Kristaps Zutis.

“Dabūju pa muti no topošā olimpiskā čempiona, kurš aizbrauca uz Tokiju un, nezaudējot nevienu raundu, izcīnīja tur zeltu. Tas ir Amerikā dzīvojošs uzbeks vārdā Bahodirs Jalolovs – čalis augumā ap diviem metriem, viņš jau Fjūriju ir pāris reižu mēģinājis izaicināt! Tad es sapratu, ka vienkārši nevar uzlēkt augstāk par savu pakaļu. Starp citu, tieši pirms cīņas ar mani Uzbekistānas prezidents viņam uzdāvināja baltu BMW  X7. Pēc manis viņam bija vēl viena cīņa ar nopietnu kolumbieti, kuru Jalolovs izslēdza ar pirmo sitienu tā, ka kolumbietis izkrita ārpus ringa,” stāsta Zutis.

Vaicāts, vai tā ir stulba sajūta – stāvēt ringā pretī bokserim un bezspēcīgi saprast, ka neko viņam nevari padarīt, Zutis izdevumam atbild: “Jā, bet tā stulbā sajūta beidzas, kad tev pēc cīņas iedod aploksni! Atceros, ka zvanīju pa video saiti mammai, ar tiem dolāriem kā vēdekli vēdinājos un teicu: “Viss kārtībā, nepārdzīvo!””

Lasiet arī: Pirmo reizi vēsturē! Kurzemniece momentloterijā laimē miljonu

Neskatoties uz to, Zutis joprojām aktīvi trenējas un arī citus trenē: “Skaidrs, ka nebraukšu vairs klopēties uz ārzemēm, taču sports noteikti manā dzīvē paliks.”

Saistītās tēmas: Kristaps Zutis

youtube icon
Abonēt youtube