Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 21. līdz 27. aprīlim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Iepazītie darījumu partneri mudinās saņemties un vērst plašumā savu profesionālo darbību. Lielāki izdevumi būs saistīti ar ieguldījumiem uzņēmējdarbībā, kas nākotnē nesīs peļņu. Attiecībās nāksies pieņemt lēmumu un izdarīt izvēli par turpmāko attiecību gaitu.

Vērsis

Papildu peļņas iespējas tiks saskatītas sadarbībā ar ārvalstīm. Pietaupi līdzekļus un izvairies no spontāniem un neplānotiem pirkumiem. Lielāki izdevumi var būt saistīti ar sadzīves apstākļiem un tehniku. Attiecībās apziņa, ka esi otram nozīmīgs, radīs iedvesmu pacensties vēl vairāk.

Dvīņi

Saņemies drosmi būt atbildīgs un izkliedē jebkādu mazāko šaubu devu, ka kaut kas var neizdoties. Tiksi ar visu galā veiksmīgi un profesionāli. Labu ienākumu laiks ļaus piepildīt kādu sapni un pat iepriecināt ar to savus tuvākos.

Vēzis

Saņemtais piedāvājums doties pastrādāt uz ārzemēm būs veiksmīgs un peļņu nesošs. Labas ziņas tiks saņemtas no klientiem, kas motivēs celt savu profesionalitātes līmeni vēl augstākā kvalitātē. Papildu naudiņas dāvanu un pateicības veidā nāks no klientiem.

Lauva

Tiks pieņemts lēmums par atbrīvošanos no tiem pienākumiem, kuri nav tavas ieguldītās enerģijas vērti. Jaunu attiecību veidotājiem šis pavasaris būs skaistu sajūtu laiks. Izbaudi ik mirkli, katru smaidu, katru glāstu, katru apskāvienu. Ieplāno vairāk kopā būšanas brīžus.

Jaunava

Sarežģījušos situāciju darba vietā ir jārisina nekavējoties, lai tā neiziet ārpus darba vietas robežām. Prātā nākušās radošās idejas arī būs jārealizē pēc iespējas ātrāk. Diezgan lieli tēriņi var būt saistīti ar bērnu vajadzībām, treniņiem un pasākumiem ārpus skolas.

Svari

Diezgan daudz savas enerģijas nāksies veltīt savai piemājas saimniecībai un dzīves telpas labiekārtošanai. Ieguldījums kādā tālākā braucienā darba darīšanās būs veiksmīgs. Samilzušās nesaskaņas romantiskajās attiecībās centies risināt mierīgu sarunu veidā.

Skorpions

Ilgstoši veiktajām darbībām, kas ir saistītas ar tavu profesiju, ir pienācis laiks nākt laukā un realizēties vislabākajā veidā. Attiecībās palaid pa vējam tās sajūtas, kuras sevi jau ir izdzīvojušas, un atļauj ienākt jaunām pavasarīgām vēsmām tavā privātajā dzīvē.

Strēlnieks

Tava pievilcība un žilbinošās prasmes komunicēt ar klientiem būs šīs nedēļas vērtība tavā uzņēmējdarbībā. Klāt nākušie pienākumi mudinās mācīties un apgūt jaunas iemaņas. Ienākumu apjoms būs atkarīgs no tavas prasmes pielietot savas nesen apgūtās prasmes un zināšanas.

Mežāzis

Diezgan pieprasīts būs tavu pakalpojumu un piedāvājumu klāsts profesionālajā jomā. Meistarības un kvalitātes līmenis būs rādītājs tavam ienākumu apjomam šajā nedēļā. Pievērs uzmanību izdevumiem, kas saistīti ar apģērbu. Attiecībās emocijas pabīdi malā un ar vēsu prātu izdari savu izvēli.

Ūdensvīrs

Gluži kā negaidīts pārsteigums tiks saņemts kāds ienesīgs sadarbības piedāvājums. Tiks izvērtētas prioritātes, kurām veltīt vairāk laiku un kurām ne. Diezgan laba un peļņu nesoša būs sadarbība ar jau zināmiem sadarbības partneriem. Paļaujies uz pārbaudītām vērtībām!

Zivis

Idejas un tavs radošums tiks pamanīts un atzinīgi novērtēts no augstākstāvošo puses. Plāni profesionālajā darbībā tiks realizēti pārsteidzoši ātrā laika posmā. Papildu naudiņas tiks gūtas pateicoties sava talanta integrēšanai profesijā. Attiecībās pārsteidzošs notikums radīs laimes sajūtu.

Lasiet arī: «Piezvani man, nevis piededzini man!» – strübergs ar Horenu izdod jaunu kopdziesmu

youtube icon
Abonēt youtube