Foto: Pexels

Sociālos tīklus “Twitter” un “Facebook” uzspridzinājusi bilde ar nofotografētu iepazīšanās sludinājumu, kur kāds latviešu kungs gados meklē sievieti, kuras vārdam vajadzētu būt Daina.

“Esmu vīrietis gados, bet neesmu zaudējis dzīvesprieku. Vēlos atrast dzīvesbiedri – sievieti, smuku pēc skata tumšmati ap 30 gadiem, kura nepīpē, nedzer un vēlas saimniekot lauku saimniecībā. Vēlamais vārds – Daina. Vēlams ar auto tiesībām. Bērni nav šķērslis. Esmu pēc dabas lēns, 57 gadus vecs,” teikts sludinājumā, kuram klāt pievienots arī telefona numurs.

Foto: Ekrānšāviņš

Sludinājuma tekstu aktīvi sākuši apspriest interneta lietotāji, paužot pārliecību, ka kungam jau ir uztetovēts Dainas vārds, tādēļ sludinājumā iekļauta tik amizanta un specifiska prasība.

“Twitter” lietotāja Svetlana pauž uzskatu, ka “šajā sludinājumā brīnišķīgs ir viss” , un viņai piekrīt  lietotāja Inga: “Piekrītu, lasi un lasi, až žēl, ka neesmu Daina”. Lietotāja “Citplanētiete’ norāda, ka “Daina vecumgrupā ap 30 ir ļoti liels retums!”

“Un tās “knopkas”. Sludinājums tur turēsies vismaz gadus desmit,” – veidu, kā pie sludinājuma dēļa piestiprināts kunga sludinājums, nokomentējis “Twitter” lietotājs Arvis.

Lasiet arī: «Šādi mīlnieki tikai draud, viņi neko nedara,» – Rusiņa nogalinātās sievietes advokātei teikts prokuratūrā

Kāda “Facebook” lietotāja gan norāda, ka sludinājums ir vecs, taču interneta lietotāji iesmej, ka varētu piezvanīt uz norādīto telefona numuru un painteresēties, vai kungam ir izdevies atrast izredzēto.

Saistītās tēmas: Dainaiepazīšanās sludinājums

youtube icon
Abonēt youtube