Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 28. aprīļa līdz 4.maijam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Daudz un ļoti darbietilpīgiem pienākumiem būs piepildīta šī nedēļa. Pacietība un izturība būs ļoti noderīga, lai paveiktu plānoto iecerētajā laika posmā. Spontāni un neplānoti tēriņi var manāmi patukšot tavu uzkrājumu saturu. Esi saprātīgs savās izvēlēs!

Vērsis

Atbrīvosies no saistībām un pienākumiem, kas rada spēku izsīkumu un nevajadzīgu finansiālo resursu patēriņu. Dzims jaunas biznesa idejas! Vilinoši piedāvājumi, par finansiālo resursu ieguldīšanu nebūs ieguldījumu vērti. Papildu tēriņi var rasties saistībā ar transportu.

Dvīņi

Ieklausies kāda tev nozīmīga cilvēka padomos. Paturi ciešā noslēpumā un neizpļāpā savus turpmākos plānus, ko grasies paveikt. Attiecībās drošība un stabilitāte būs galvenā attiecību pamatvērtība šobrīd. Ļaujies patīkamām sajūtām un pavasara burvībai.

Vēzis

Apzināsies sevi kā sava aroda meistaru un profesionāli vēl vairāk. Tāpēc uzdrošinies kāpt aizvien augstāk un augstāk pa karjeras kāpnēm. Diezgan lielas summas tiks ieguldītas kosmētiskās procedūrās un savas pašsajūtas uzlabošanā.

Lauva

Tiks saņemta atzinība par paveikto, īpaši tiem, kuri darbojas izklaides un šovbiznesa industrijā. Jāizvairās no lielākiem ieguldījumiem, kas saistīti ar mājokļa pilnveidošanu un  nekustamā īpašuma iegādi. Savu peļņas apjomu spēsi uzlabot, izrādot iniciatīvu pirmais par kādu projektu.

Jaunava

Plāns par došanos braucienā uz ārzemēm saistībā ar profesionālo darbību nākotnē nesīs vērā ņemamus augļus. Nesavtīga dalīšanās savā pieredzē ar citiem radīs ļoti labu augšupeju tavā biznesā. Tiks saņemtas papildu peļņas iespējas, kas uzlabot tavu finansiālo situāciju.

Svari

Veicamo darbu un pienākumu apjoms manāmi pieaugs, tāpēc rūpīgi plānojot savu ikdienu, tiksi ar to galā. Slinkošanai laika nebūs pilnīgi nemaz. Attiecībās nekreņķējies, ka nesaņemsi pretī no otra cilvēka to, ko tu gaidi. Viss notiek tā, kā tam ir jānotiek, un balstīts uz iepriekšējo darbību nopelniem.

Skorpions

Savu ideju prezentēšana tiks pamanīta un novērtēta no potenciālo darījumu partneru puses. Jaunas iepazīšanās pavērs vēl nebijušas iespējas profesionālajā darbībā. Ienākumi no sadarbības ar ārvalstu darījumu partneriem būs pārsteidzoši lielāki.

Strēlnieks

Prieks par paveikto būs redzams un jūtams arī apkārtējiem. Jaunu darbu iesākumu gan atliec uz pāris nedēļām. Uzlabosies attiecības ar darba kolēģiem. Papildu piemaksas un naudas balvas priecēs un mudinās atļauties sevi palutināt ar kādu vērtīgu pirkumu.

Mežāzis

Sparīgāk nāksies pielietot savas iegūtās zināšanas, kas tika iegūtas pirms vairākiem gadiem. Neplānoti izdevumi var rasties sadzīvisku situāciju dēļ. Saudzē savas viedierīces. Muļķīgi pārpratumi komunikācijā var radīt sīkas nesaskaņas ar mīļoto cilvēku.

Ūdensvīrs

Tiks piedāvāts darba brauciens uz ārzemēm. Lielākus finansiālus ieguldījumus savas uzņēmējdarbības pilnveidošanā ieteicams atlikt uz vēlāku laiku.  Aktīvāka iesaistīšanās mīļotā cilvēka vēlmēs un vajadzībās būs vērtīgs ieguldījums attiecību turpmākajā nākotnē.

Zivis

Nedaudz pietaupot savas finanses un lieki netērējot, spēsi veikt uzkrājumu kādam sev nozīmīgam ieguldījumam. Attiecībās pārsteidzoši, negaidīti patīkama iepazīšanas var atraisīt romantisko jūtu rašanos. Pavasaris ir atnācis ar taureņiem tavās izjūtās!

Lasiet arī: Uzmanies, lācis! Pazīmes, kas signalizē par ķepaiņa un viņa migas klātbūtni mežā

youtube icon
Abonēt youtube