Olga Kambala. Foto: Ekrānšāviņš @Slavenības. Bez filtra

Sportista Kaspara Kambalas dzīvesbiedrei Olgai Kambalai izdevies piepildīt ilgi lolotu sapni – viņa ar plastiskās ķirurģijas palīdzību klīnikā Turcijā tikusi pie apaļākām krūtīm un maigākas formas deguna, vēsta raidījums “Slavenības. Bez filtra”.

“Es esmu ļoti pārsteigta un apmierināta – tas bija wow, super puper!” par piedzīvoto saka Olga.

Ārsts esot teicis, ka uztaisīs Olgai maigāku degunu, jo ar pašreizējo viņa izskatoties dusmīga. “Es gribu apaļas krūtis, augsta profila, seksīgas krūtis – teicu ārstam, uz ko viņš atbildēja – labi, būs!” raidījumā stāsta Olga.

Radiem ģimenes čatā viņa no slimnīcas sūtījusi video, stāstot, ka viņai pēc operācijas ļoti sāp galva un ribas, savukārt viņas acis ir tik aizpampušas, ka tās pat nevar atvērt.

“Tā kā man bija divas operācijas vienlaicīgi, tad es varu palikt [slimnīcā] divas naktis,” raidījumā stāsta Olga, atklājot, ka nolēmusi šo iespēju arī izmantot, lai nebūtu jāsēž viesnīcā vienai un ņemot vērā arī to, ka ārā pašreizējā izskatā labāk neiet. “Dakteris teica, ka pēc četrām dienām varu braukt mājās, kaut arī pirms tam bija teikts, ka nedēļu te jādzīvo,” norāda Olga.

“Man degunā ir divi diegi un no rīta, kad es šņaucu degunu, tie diegi karājas. Bet tie diedziņi paši uzsūksies,” raidījumā Kasparam Kambalam stāsta Olga, piebilstot, ka visām medmāsām un sekretārēm Turcijas klīnikā bijuši skaisti deguni, un degunu plastiskās operācijas viņa iesaka veikt tieši šajā valstī, kur šajā jomā ir ļoti augsts līmenis.

“Deguns un krūtis – es pavisam cits cilvēks tagad būšu! Redzēsim, kā šis izskats mainīs manu dzīvi,” spriež Olga, piebilstot, ka veicot pirmo platisko operāciju – krūšu pacelšanu, izvēlējusies anatomiskos implantus, kas esot bijusi kļūda, jo arī šādi implanti ar laiku nošļūk. Olga neslēpj, ka krūšu implantus pret apaļiem vēlējusies nomainīt jau sen.

Lasiet arī: Rīgas dome pārvietojusi Puškina skulptūru Kronvalda parkā

“Man visu laiku ir bijušas lielas krūtis, līdz ar  to tas lielums izraisīja ļoti lielas problēmas, jo tās nošļūk,” raidījumā stāsta Olga.  “Deguns komplektā nāk – divas operācijas par vienu cenu!”

Saistītās tēmas: Olga Kambala

youtube icon
Abonēt youtube