Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 2. līdz 8. jūnijam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Labas ziņas tiks saņemtas par iepriekš ieplānoto darījumu.  Izdevušās sadarbības rezultātā ātrā laikā sasniegsi to, kas ir iecerēts. Peļņas apjomu šonedēļ noteiks tas, kādā pozīcijā vai statusā esi. Reputācija ietekmēs tavus ienākumus.

Vērsis

Saņemtais darba piedāvājums ļaus pierādīt sava amata meistarību tev neierastā veidā. Neturies pie principiem un ļaujies jaunajam.  Izkoptais talants ļaus pakāpties nedaudz augstāk karjerā. Izvairies ieguldīt lielākas naudas summas automašīnā.

Dvīņi

Ļoti vērtīgi būs papildināt savu zināšanu klāstu un iegūt jaunu pieredzi kā profesionālim. Komandējumi ārpus savas ierastās ikdienas un  vides ļaus saskatīt iespējas, kā lietderīgo apvienot ar patīkamo. Ienākumu apjoms būs atkarīgs no tavas iniciatīvas.

Vēzis

Būs jāpaklusē attiecīgajos brīžos, savu neapmierinātību ir ieteicams paturēt pie sevis. Izvairies no ķildām ar darba kolēģiem. Saglabājot racionālo skatījumu uz notiekošo darba vietā, tu spēsi izpildīt savu plānu. Veiksmīgs būs ieguldījums atvaļinājuma braucienā.

Lauva

Nogaidi, pirms izdari nozīmīgu izvēli, jo jau pavisam drīz aktuālā situācija atrisināsies. Ideja mainīt esošo pozīciju un ieviest korekcijas savā līdzšinējā rīcībā būs pareizā izvēle. Manāmi apjomīgāks kļūs tavu ienākumu klāsts. Neuzķeries uz  akcijas cenām un piedāvājumiem.

Jaunava

Pateicoties labajām atsauksmēm un rekomendācijām, kuplāks kļūs tavu klientu klāsts. Kāda tev svarīga cilvēka teiktais padoms būs tieši īstajā laikā, lai drošāk un pārliecinošāk dotos savu ieceru virzienā. Esi drosmīgs ieguldīt savā nākotnes profesijā. Veiksmīgs būs ieguldījums izglītībā.

Svari

Atvaļinājumā esošajiem beidzot ir pienācis laiks atpūtai – ir jāieplāno vērtīga laika pavadīšana. Bez šaubām, tu tiksi galā ar lielo pienākumu apjomu, kas gluži nemanot ir izaudzis diezgan liels. Tiks saskatītas papildu peļņas iespējas loģistikas, menedžēšanas jomā strādājošajiem.

Skorpions

Piezagušās šaubas par darba vietas maiņu nav šaubīšanās vērtas. Savā uzņēmējdarbībā strādājošajiem – aktīvāk paužot savu iniciatīvu un iesaistoties kādā projektā, gūsi panākumus jau drīz. Patīkamu pārsteigumu dāvanas vai piemaksas veidā sagādās kāds ilggadējs klients.

Strēlnieks

Vērienīgs piedāvājums no darba devēja puses motivēs uz vēl lielākiem sasniegumiem. Optimisms un pārliecība par sevi būs tavi līdzgaitnieki. Lielākas naudas summas tiks ieguldītas savas labsajūtas veicināšanai, savā atpūtā un savu fizisko resursu atjaunošanā.

Mežāzis

Aktuāla kļūs vēlme pēc atzinības un attiecīga novērtējuma par paveikto. Būs sajūta, ka esi pelnījis daudz vairāk. Diskusijas ar darba devēju par savu profesionālo darbību tev liks izdarīt savu izvēli. Viegli nopelnīta nauda ļaus iepriecināt sevi ar kaut ko sen kārotu.

Ūdensvīrs

Savu profesiju mīlošajiem un ar vēlmi darboties apveltītajiem nebūs viegli rast brīdi atpūtai. Nedrīkst piemirst par sevi un savu labsajūtu. Pietaupi un netērē lielākas naudas summas attiecībā uz izklaides pasākumiem, jo tie nebūs tavas ieguldītās enerģijas vērti.

Zivis

Gaidāms jauns pelņas avots. Panākumi profesionālajā darbībā būs atkarīgi no tā, ar kādu entuziasmu tu darbosies. Attieksme attiecībā uz klientiem būs cieši saistīta ar tavu reputāciju. Jaunu attiecību sākumā ļaujies sajūtām un romantisko garšu baudījumam, taču neaizmirsti par savu vērtību un pašcieņu.

Lasiet arī: VIDEO | Līgatnes dabas takās pasaulē nākuši trīs alnēni

youtube icon
Abonēt youtube