Foto: Pixabay

“Nauda ir sūds, tā nevar būt dzīves jēga. Tagad, kad tā padomāju, man lielākais azarts un patikšana bija tieši no tā paša naudas pelnīšanas procesa. Tas ir aizraujoši, interesanti, radoši lielā mērā,” intervijā žurnālam “Kas Jauns” norāda uzņēmējs Raimonds Gerkens.

“Nenoliedzami, arī nopelnītās naudas likšana lietā kaut kādā brīdī ir patīkama. Melis būtu, ja teiktu, ka ne. Jo redzēt sava darba augļus relizējamies ir liela bauda. Piemēram, kad uzcēlu savu villu “Velga” – sajūsma bija neaprakstāma, patika acis priecēt un viss pārējais. Arī pasauli izceļot ir bijusi iespēja. Tāpat arī prieks, ka ir bijusi iespēja ik pa laikam sevi iepriecināt ar kādu jaunu mašīnu. Taču tagad… Sēžu ar sievu un suni šai milzīgajā, 2 000 kvadrātmetru lielajā villā un tik maksāju rēķinus. Lielais plašums vispār nav vajadzīgs, bet izmaksu ziņā šī māja, par ko rēķini katru mēnesi ir mērāmi tūkstošos eiro un kur nemitīgi ir jāiegulda, ko pieremontējot un pielabojot, man tagad ir kā smags milzu akmens, kas uzkārts kaklā. Labi, ka mazdēls, kam šogad paliks 18 gadu, pērn atgriezās no Anglijas dzīvot un mācīties Latvijā,”  izdevumam stāsta Gerkens.

Pēc viņa teiktā, kundze Velga gan aizvien negrib dzirdēt par villas izlikšanu pārdošanā, tāpēc Raimonds šo ieceri jau pirms vairākiem gadiem metis pie malas.

Daudz lielākā vērtē miljonārs tagad izcedļ citas vērtības – ģimeni un draugus. “Ar sievu Velgu esam precējušies jau 46 gadus. Dažs labs pat pats tik ilgi nenodzīvo. Tagad normāli satiekam. Rosāmies katrs pa savām lietām, parunājamies. Velga lielākoties dzīvojas pa puķu dobēm, ziemas dārzu, bet es sēžu mājā, lasu grāmatas. Divreiz nedēļā uzņemu ciemos dažus draugus, ar ko uzspēlējam zoli. Ārpus mājas kopš pandēmijas laika īsti vairs nekur zoli spēlēt neeju. Kaut kā gribas norobežoties no ārpasaules. Vienīgie braucieni, kurp aizvien regulāri dodos uz Rīgu, ir Matīsa tirgus. Tur gan iepērkos, gan netālu apmeklēju frizieri un kosmetologu. Viss. Pārējā laikā tikai pa mājām,” žurnālam “Kas Jauns” stāsta miljonārs.

Lasiet arī: Opozicionārs par Lukašenko veselību: Asinis nāca burtiski no visurienes

Saistītās tēmas: naudaRaimonds Gerkens

youtube icon
Abonēt youtube