Foto: Pexels

“Mēs esam tik stipri, kā nekad! No mums visi baidās un ievēro mūsu nospraustās sarkanās līnijas!”  – tik pompozi saukļi izskan Krievijas dienai veltītā video, kurā slavēta gan valsts, gan tās bruņotie spēki.

“Krievijas dienā tiek svinēts Krievijas spēks, progress un vienotība. Gada laikā mūsu valsts kļuvusi vēl lielāka, vēl stiprāka. Mēs pievienojām Hersonas un Zaporožjes apgabalus. Tas ir militārās vadības precīzas plānošanas un izlēmīgu darbību rezultāts. Specoperācija turpina noritēt atbilstoši plānam. Pateicoties mūsu karavīru vīrišķībai un drosmei, armija frontē demonstrējusi panākumus. Bet mēs atcerēsimies arī desmitiem tūkstošu mūsu kritušo karavīru. Pateicoties valstij, viņu tuvinieki tagad var atļauties nodrošinātu dzīvi,” norādīts video ierakstā.

“Modernie tanki “Armata”,  “Kinžal” raķetes, neuzvaramā Krievijas flote ir iemesls katra krieva lepnumam. Mūsu bruņotie spēki atrodas tehnoloģiskā progresa pirmajās rindās, nodrošinot mums aizsardzību un spēku. Pateicoties modernajām sistēmām un pretgaisa aizsardzībai, debesis virs mūsu pilsētām kļuvušas ienaidnieku necaurejamas. Mūsu valsts robežas tiek uzticami apsargātas, nodrošinot mums mieru un drošību. Mēs esam tik stipri, kā nekad. No mums visi baidās un ievēro mūsu nospraustās sarkanās līnijas, taču arī mēs tiecamies pēc miera. Mēs esam miermīlīga valsts un mūs atbalsta visa brīvā pasaule,” teikts video, aicinot atzīmēt krievu panākumus, spēku un lepnumu.

“Atbalstīsim mieru un celsim nākotni! Krievijas diena…. Spēks… Lepnums…” teikts video noslēgumā.

Lasiet arī: Nerimst baumas, ka Jēkabpilī un citviet Latvijā manīts Rusiņam līdzīgs vīrietis

Saistītās tēmas: karš UkraināKrievijas armijaKrievijas diena

youtube icon
Abonēt youtube