Foto izgūts no Instagram @citi_zeni

Uzlecošās popmūzikas zvaigznes “Citi zēni” kopā ar Latvijā iemīļoto grupu “Labvēlīgais tips” piedāvā jaunu dziesmu un videoklipu par ballītēm un baļļām.

Grupas “Citi zēni” solists Jānis Pētersons par jaunumiem izsakās ar atzinību: “Viens no mūsu sapņiem ir piepildījies un esam izdevuši kopīgu dziesmu ar mūsu elkiem. Ne reizi vien esam dzirdējuši dažādus salīdzinājumus starp grupām “Citi zēni” un “Labvēlīgais tips”, tādēļ šķita tikai loģiski kopīgi izveidot ko jaudīgu. Cerams, ka mums izdevās.” Viens no grupas “Labvēlīgais tips” līderiem Ģirts Lūsis par sadarbību saka: “Tā kā dziesmas piedziedājums, pantiņš vai varbūt ievads bija domāts ļoti zema balss reģistra īpašniekam, atlika tikai izvēlēties – aicināt pasaules slaveno basbaritonu Egīlu Siliņu vai Fredi ar “Labvēlīgo tipu”, priecājamies, ka izvēle krita mūsu virzienā.”

Galvenais teksta autors Dagnis Roziņš piebilst: “Par iedvesmu dziesmai kalpo kopīgi sagaidīti Līgo svētki, kuros bijām sev noorganizējuši baļļu. Tādēļ dziesmu izdodam īsi pirms Līgo svētkiem, lai mēģinātu atkārtot un nodot tālāk mūsu fantastisko sajūtu par trakiem Jāņiem ar “Citiem zēniem”.”

Šis ir jau otrais singls no grupas “Citi Zēni” gaidāmā otrā studijas albuma. Pirmais singls “Vecumdienas” tika prezentēts Mūzikas ierakstu gada balvas ceremonijā “Zelta Mikrofons” šī gada janvārī. “Līdz ar jaunas dziesmas izdošanu vēlējāmies arī mazliet vairāk iezīmēt topošo albumu,” tā darbu pie ieraksta komentē grupas “Citi zēni” basģitārists Roberts Memmēns. “Domāju, ka jaunā dziesma labi parāda, ka mums vēl ir ko pateikt, kā arī, ka albumu visi varam gaidīt ar nepacietību.”

“Citi zēni” ietur tradīciju un līdz ar jaunu singlu izdod arī videoklipu, kura režiju veidojis Jāzeps Podnieks. “Tā kā abām grupām ar humora izjūtu viss ir kārtībā, tad vēlējāmies izveidot dziesmas video versiju, kas nedaudz paturpinātu tēmas, kuras ansambļi līdz šim ir apsprieduši. Mēs visi zinām, ko mēs darītu, ja mums būtu “lieka štuka”, bet ko lai dara, ja tās nav?” tā klipa vīziju skaidro galvenais operators Ritvars Bluka.

Lasiet arī: FOTO & VIDEO | Pārstādīts Rīgas autoostas sarkanais ozols

Grupa “Citi Zēni” ar singlu “Lieka štuka” tika atzīti par Gada vērtīgāko dziesmu “Muzikālā Banka ‘22” dziesmu aptaujā, kā arī pārstāvēja Latviju 66. Eirovīzijas dziesmu konkursā ar savu dziesmu “Eat Your Salad”. 2021.gada izskaņā iznāca grupas debijas albums “Suņi iziet ielās”.

Saistītās tēmas: Citi zēniLabvēlīgais tips

youtube icon
Abonēt youtube