Elizabete Bezdelīga. Foto izgūts no Instagram @sessionsbyelizabete

Sociālajā tīklā “Twitter” izplatīts video ar fragmentu no kāda pasākuma, kur sievietēm ceļ pašveŗtējumu, liekot atkārtot, ka viņu dzīve ir veiksmīga, bet viņas pašas ir karalienes un “sučkas”.

Izplatītājā video redzams, kā Elizabete Bezdelīga, kura sevi pozicionē kā terapeiti un nākotnes matricas veidotāju un visspēcīgākās pareģošanas sistēmas autori, liek sievietēm atkārtojot sekojošu tekstu: “Dzīve, veiksmīga dzīve, es karaliene! Es sučka, kura māk novilkt sarkanās līnijas un pateicoties tam man ir kruts vīrs, kurš rullē biznesu, dāvina man dārgas dāvanas, ir vīkends un viss pārējais. Veiksmīga dzīve, es karaliene!”

“Katrā sievietē ir Lilit un Ieva. Un tieši Lilit ir tā daļa Tevis, kura spēj sasodīti – iegūt visu to,ko viņa vēlas! Atmodini viņu sevī!!!! Strādājam ar pašvērtējumu sistemātiskajos izkārtojumos grupā.  Tiekamies!” savā “Instagram” profilā minēto video komentējusi kursu vadītāja.

Elizabetes Bezdelīgas mājaslapā pieejamā informācija liecina, ka viņa pasniedz arī dažādas zīlēšanas nodarbības ar Marijas Lenormanas un Taro kārtīm, kā arī rūnām un pasniedz citus nākotnes pareģošanas kursus. Tā, piemēram, piecu nodarbību kurss “Taro nākotnes pareģošanas sistēma” maksā 950 eiro + PVN, bet desmit nodarbību garais “VIP nākotnes pareģošanas kurss” maksā 2 000 eiro + PVN. Individuālā sesija, pēc kuras tiek solīta ļoti spēcīga transformācija un pāreja jaunā dzīves līmenī, maksā 250 eiro + PVN, un pieraksts uz tām ir divus mēnešus uz priekšu.

Lasiet arī: FOTO | Pārbūvēta Ģenerāļa Radziņa krastmalas viena puse; darbi turpināsies otrā  pusē

“Manas sesijas ir dziedinošas. Jo es strādāju ne tikai ar informāciju, bet arī ar enerģiju. Mana misija: palīdzēt cilvēkiem kļūt bagātiem, veiksmīgiem un laimīgiem,” savā mājaslapā norāda Elizabete Bezdelīga. Pašpasludinātā terapeite norāda, ka strādā ar tādiem instrumentiem kā psiholoģija, kārtis, astroloģija un rūnas, un viņai ir vairāk nekā 20 gadu pieredze darbā ar individuālajām sesijām. Viņas klientu lokā ir vairāk nekā 20 000 cilvēku, turklāt Elizabete Bezdelīga strādā korporatīvajos pasākumnos kā nākotnes prognožu veidotāja. Kā norādīts mājaslapā, viņas klientu vidū ir arī tādi uzņēmumi kā LMT, “4finance”, “Norvik banka”, “Maxima” un citi.

Saistītās tēmas: Elizabete BezdelīgaKursiPareģošanarūnasTaro

youtube icon
Abonēt youtube