Foto: Pexels

Piektdien, 16. jūnijā, pēc pulksten 13.00 Rīgas pašvaldības policija saņēma informāciju no kāda ēdiena piegādātāja, kurš paskaidroja, ka Iļģuciemā esot ieradies atdot pasūtījumu, taču pasūtītājs neesot atvēris durvis, piebilstot, ka uz šo adresi klientam piegādājot ēdienu regulāri – reizi nedēļā divu gadu garumā.

Tāpat izsaucējs paskaidroja, ka viņam esot radušās aizdomas, ka, iespējams, ar pasūtītāju kaut kas noticis. Uz notikuma vietu nekavējoties tika norīkota tuvākā Kurzemes pārvaldes auto ekipāža, informē Rīgas pašvaldības policija.

Ierodoties notikuma vietā, policijas darbinieki devās un dzīvokli. Vairākkārt klauvējot pie durvīm, tās neviens neatvēra, taču brīžiem bija dzirdami vaidi. Iztaujājot kaimiņus par konkrētajā dzīvoklī dzīvojošo vīrieti, noskaidrojās, ka pēdējā laikā viņš nav manīts.

Ņemot vērā aizdomas par to, ka, iespējams, šī dzīvokļa iemītniekam ir kļuvis slikti, uz notikuma vietu tika norīkots Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigāde, kā arī Valsts policijas darbinieki.

Glābējiem ar trepju palīdzību izdevās piekļūt dzīvokļa logiem, kur tika pamanīts guļošs vīrietis uz zemes. Uzrunājot personu caur logiem, noskaidrojās, ka viņam esot slikti un nepieciešama mediķu palīdzība. Uzreiz tika pieņemts lēmums atvērt dzīvokļa durvis, kur operatīvie dienesti sastapa uz grīdas guļošu 66 gadus vecu vīrieti.

Lasiet arī: Zelenskis brīdina: Krievija plāno veikt teroraktu Zaporižjas AES

Pēc mediķu apskates tika pieņemts lēmums vīrieti hospitalizēt uz slimnīcu.

Saistītās tēmas: kurjersRīga

youtube icon
Abonēt youtube