Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 30. jūnija līdz 6. jūlijam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Ilgstošākās darba attiecībās esošajiem nāksies saskarties ar nepatīkamām dokumentu pārbaudēm saistībā ar finansēm. Tie, kuri sākuši strādāt jaunā darba vietā, būs priecīgi un gandarīti par esošo pozīciju. Neplānoti izdevumi var rasties saistībā  ar transportu.

Vērsis

Patīkamas sajūtas tev raisīs tas, ka tiks novērtētas tavas profesionālas prasmes un kvalitātes līmenis darba vietā. Nelielu vilšanos devu radīs nesen iegādātās preces sadzīvei. Attiecību meklētājiem gaidāma pavisam neparasta un jautras emocijas raisoša iepazīšanās.

Dvīņi

Nelielas korekcijas tavos darba pienākumos nāks tev par labu. Nebaidies no pārmaiņām. Esi uzmanīgs attiecībā uz vilinošiem piedāvājumiem, kas sola vieglu un ātru peļņu bez liekas piepūles. Nesen izveidotās attiecības radīs galvu reibinošus piedzīvojumus.

Vēzis

Pacenties realizēt savas biznesa idejas. Saskatītās izaugsmes iespējas un veids, kā paplašināt savu uzņēmējdarbību, būs diezgan veiksmīgs. Labas ziņas tiks saņemtas par veicamajām formalitātēm.  Ņem vērā – jo vairāk ieguldīsi savus resursus uzņēmējdarbībā, jo vairāk gūsi vēlāk.

Lauva

Iesaistoties projektā, kas saistīts ar ārzemēm, gūsi ne tikai pieredzi profesionālajā darbībā, bet arī vērā ņemamus ienākumus. Priecēs augstu novērtētas tavas prasmes no klientu puses. Apbalvosi sevi ar kādu pirkumu, kas būs ļoti noderīgs tavā darba ikdienā un ļaus pelnīt vēl vairāk.

Jaunava

Būsi pretimnākošs attiecībā uz piedāvājumiem iesaistīties nebijušos projektos. Jaunas saistības radīs vērā ņemamas izaugsmes iespējas tavā nākotnē. Peļņas apjoms šoreiz būs atkarīgs no tavas iniciatīvas. “Pļaujas laiks” būs individuālajā uzņēmējdarbībā strādājošajiem.

Svari

Ļaujoties pārmaiņām, riskējot un atmetot nost svešus viedokļus un redzējumus, panākumi būs gūstami diezgan ātrā laikā.  Necerēti pavērsieni un izaicinājumi romantiskajās attiecībās mudinās pieņemt kādu nozīmīgu lēmumu, kas būs izšķirošs solis saistībā ar tavu turpmāko nākotni.

Skorpions

Lielāku uzmanību nāksies pievērst sava darba kvalitātei. Esi vērīgs attiecībā uz visām niansēm, jo kāds skauģis vai slepens nelabvēlis, par ko tu nemaz nenojaut, var pabojāt to, kas tev ir ļoti svarīgs. Klāt nākušie ienākumi dos iespēju ieguldīt to sava hobija attīstīšanā.

Strēlnieks

Vērtīgs un atklāsmēm piepildīts laiks būs radošajā jomā strādājošiem. Izdošanās sajūta par paveikto būs jūtama ik uz soļa. Būs iedvesma, lai ķertos klāt tiem darbiem, kas bija palikuši uz pauzes. Izvairies tērēt lielākas naudas summas uz apģērbu, kas ir izpārdošanas piedāvājumā.

Mežāzis

Vairāk rūpju un niansētu sarežģījumu būs tiem, kuri darbojas tirdzniecības jomā, īpaši pasākumu laikā. Riskējot  un ļaujoties izaicinājumam, nenožēlosi to ne mirkli. Saglabā vēsu prātu. Nebaidies ieguldīt lielākas naudas summas par kursiem, kas būs noderīgi tavā profesijā.

Ūdensvīrs

Centība un pilnveidošanās par profesionāli savā izvēlētajā nozarē būs tavu pūliņu vērta. Radīsies idejas, kas ļaus attīstīt kādu papildus biznesu, kas reizē būs arī tavs hobijs. Nav vēlams tērēt lielākas naudas summas uz jaunākajām tehnoloģijām. Būs vilšanās. Izdevumi būs neatbilstoši tam, ko esi gaidījis.

Zivis

Nav nekādu šķēršļu, lai tu savu uzņēmējdarbību paceltu daudz labākā līmenī. Sāc darīt! Priecēs gūtais atalgojums, kas šajā laikā būs krietni vien apjomīgāks. Patīkamu un saviļņojošu sajūtu caurvīts baudīsi attiecību burvību. Kopā piedzīvotie saullēkti un saulrieti, pieskandināti ar putnu dziesmām un vasaras pilnbrieda smaržām ļaus pacelties citā sajūtu līmenī.

Lasiet arī; «Ir izgaismojies Ķirša un Ratnieka veidots vairākums» – Staķis paziņo par atkāpšanos no Rīgas mēra amata

youtube icon
Abonēt youtube