Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 21. līdz 27. jūlijam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Sasniegumi profesionālajā darbībā ļaus virzīties uz priekšu ar vēl lielāku pārliecību. Maini to, kas tev vairs nesniedz gandarījuma sajūtu un nerada prieku. Tiks izdarīta izvēle par labu kādam diezgan dārgam pirkumam. Iztērējot naudiņu, tā drīz vien pie tevis atgriezīsies.

Vērsis

Nopietna pieeja savam darbam ļaus sasniegt vēlamo rezultātu. Saviesīgi pasākumi var diezgan manāmi patukšot tavus uzkrājumus. Ilgstošākā savienībā esošajiem ir pienācis laiks doties kopīgā atvaļinājuma  braucienā.

Dvīņi

Iekšējs konflikts pašam ar sevi mudinās izdarīt svarīgu izvēli saistībā ar esošo darba vietu. Tiks saņemts piedāvājums par sadarbību nākotnē, kas var pacelt augšup tavu uzkrājumu līmeni. Tiem, kuri ir piedzīvojumu meklējumos, pēkšņa iepazīšanās var piešķirt ikdienai jaunas sajūtas.

Vēzis

Iedvesma būs atnākusi pie radošā darba veicējiem.  Oriģinālās idejas ir jāsteidz realizēt pēc iespējas ātrāk. Materiālais ieguldījums savas personiskās izaugsmes veicināšanai būs vērtīgs. Esi vērīgs attiecībā uz jaunu vērtīgu mantu iegādi, kas ir nepieciešamas tavam darbam.

Lauva

Ar optimisma pilnu skatu uz esošajiem notikumiem savā profesionālajā darbībā spēsi pavērst nepatīkamu situāciju sev par labu. Jaunas pazīšanās veicinās labas iespējas darba tirgū nākotnē. Sadarbošanās ar kādu senāku un uzticamu darījumu partneri nesīs labu peļņu.

Jaunava

Veiksies darbos, kas saistīti ar tirdzniecību un pārvadājumiem. Lielākas naudas summas būs gūstamas no darbiem, kas nav saistīti ar taviem tiešajiem pienākumiem. Atbalsts un stiprais plecs, ko izjūti no sava mīļotā cilvēka puses, būs milzīgs enerģijas lādiņš tavām izvēlēm saistībā ar darbu.

Svari

Tiks piepildīts kāds sapnis. Pateicoties tam, tu spēsi veiksmīgāk virzīties augšup savā karjerā.  Lielāki izdevumi būs saistīti ar pirkumiem sava vizuālā tēla uzlabošanai. Atļaujies ieguldīt sevī! Attiecībās pārpratumi un sīkas ķildas var rasties saistībā ar iepriekš plānotajiem darbiem.

Skorpions

Priecīgas vēstis tiks saņemtas no sadarbības partnera. Esi pārliecināts, ka viss tev izdosies. Ieguldījumi, kas saistīti ar uzņēmējdarbības pilnveidošanu, būs nedaudz lielāki nekā plānoji iepriekš. Esi drosmīgs ieguldīt naudu izglītojošās nodarbībās, jo tās veicinās labāku peļņu nākotnē.

Strēlnieks

Labs piedāvājums var izskanēt no augstākstāvošo puses. Pastumjot malā savus līdzšinējos principus, ir ieteicams ļauties izaicinājumam. Ieguldījums vērtslietās, īpašumā vai ilgtermiņa projektā būs veiksmīgs. Pieņem pārmaiņas attiecībās.

Mežāzis

Nebaidies lūgt padomu, ja tas tev ir nepieciešams. Kāds cilvēks tev var palīdzēt realizēt to, kas paša spēkiem nav iespējams. Labas ziņas tiks saņemtas par gaidāmo atalgojumu. Viss, kas notiek ar tevi, ir cēloņu un seku likumsakarība!

Ūdensvīrs

Lielāku vērību nāksies veltīt saviem konkurentiem, kas patiesībā tikai veicina tavu izaugsmi, nevis gremdē to. Attiecībās vairāk uzmanības pievērsīsi sīkumiem, taču tieši šis aspekts saasinās abu savstarpējās attiecības. Tiks aktualizēti notikumi, par kuriem jau bija aizmirsts.

Zivis

Izvirzīti jauni mērķi saistībā ar nākotnes profesiju, būs sasniedzami jau tuvākajā laikā. Brīnumjauks laiks ir iestājies romantiskajās attiecībās. Ļaujies sajūtu valdzinājumam un piepildi savus kvēlākos sapņus arī seksuālajā plānā. Atceries, ka cienot sevi, arī otrs tevi cienīs.

Lasiet arī; FOTO | Zināms, cik daudz fanu Prāta Vētra pulcējusi noslēguma koncertā Liepājā

youtube icon
Abonēt youtube