Foto: Vladimir/Flickr

Naktī uz pirmdienu, 24.jūliju, okupētajā Krimā kārtējo reizi bijuši dzirdami sprādzieni.

Kā ziņo “Telegram” kanāls “Krimas vējš”, sprādziens noticis Simferopolē – tas bija dzirdams ap pulksten 01:42. Skaļa un nepārtraukta sprādzienu sērija bija dzirdama arī Armjanskā.

Vietējie iedzīvotāji ziņojuši arī par sprādzieniem Vecajā Krimā un Feodosijā. “Saskaņā ar neapstiprinātu informāciju Feodosijā kaut kas deg. Iespējams, osta,” teikts ziņojumā.

Krimai vienlaicīgi uzbrukuši 17 bezpilota lidaparāti, vēsta Krievijas Aizsardzības ministrija.

Arī Krievijas galvaspilsētai Maskavai pirmdienas, 24. jūlija rītā, uzbrukuši nezināmi bezpilota lidaparāti. Daudzu Maskavas rajonu iedzīvotāji ziņojuši par sprādzieniem, bet Komsomoļska prospektā, pilsētas centrā, atrasti drona fragmenti, raksta Krievijas “Telegram” kanāls “112″,

Kā vēsta “Mash”, bezpilota lidaparāta fragmenti atrasti pie ēkas, kas atrodas netālu no Krievijas Federācijas Aizsardzības ministrijas. Ēkai izsisti logi, un uz notikuma vietu izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība. Tiek ziņots, ka cietušo nav.

Maskavas mērs Sergejs Sobjaņins sacīja, ka ap pulksten 4:00 reģistrēti “dronu triecieni divām neapdzīvojamām ēkām”. Nopietnu postījumu vai upuru nav.

Kā zināms, 3. maijā Krievijas varas iestādes apgalvojušas, ka bezpilota lidaparāti uzbrukuši Kremlim. Krievijas prezidents Vladimirs Putins uzbrukumu nosauca par “plānotu terora aktu” un “prezidenta slepkavības mēģinājumu”.

Lasiet arī; Tuvākās dienas būs vēsas un lietainas

30. maijā kļuva zināms par jaunu bezpilota lidaparātu uzbrukumu Maskavai. Krievi stāstīja, ka notriekuši bezpilota lidaparātus Maskavas apgabalā netālu no Rubļevo ciema. Pēc viņu teiktā, viņiem izdevies likvidēt astoņus no astoņiem bezpilota lidaparātiem, bet Krievijas “Telegram” kanāli ziņoja par daudziem droniem.

Saistītās tēmas: Dronikarš UkrainākrievijaKrimaMaskavasprādzieni

youtube icon
Abonēt youtube