Edgars Rinkēvičs. Foto izgūts no Instagram @edgarsrinkevics

Savas pirmās reģionālās vizītes laikā apmeklējot Krāslavas novadu un konkrēti zemnieku saimniecību “Kurmīši”, Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs paspiedis ķepu arī kaķim, kas iemūžināts fotoattēlā un publiskots internetā, izraisot sajūsmu Latvijas iedzīvotājos.

“Sasveicinoties ar vienu no saimniekiem Krāslavas novada zemnieku saimniecībā “Kurmīši”,” – ar šādu parakstu Rinkēvičs publiskojis minēto fotoattēlu savā “Instagram” profilā.

Fotoattēls izpelnījies virkni komentāru, kā, piemēram: “Nu ar kuru katru jau kaķis nesveicinās”,  ”O, cik mīļi!”, “burvīgi” un “ļoti mīļa bilde!” Ja vien iepriekšējie prezidenti būtu zinājuši, ka tautas mīlestību var iekarot tik vienkārši – šādi par prezidenta izturēšanos zemnieku saimniecības laikā jokojuši interneta lietotāji, piebilstot, ka kaķi ļaujas tikai labiem cilvēkiem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edgars Rinkēvičs (@edgarsrinkevics)

“Nav noslēpums, ka jaunais prezidents ir kaķmīlis. Savulaik intervijās viņš ar lielu mīlestību stāstīja par savu kaķi. Savukārt, kad pirms TV intervijas viņam jautāja, vai Latvijai būs prezidentālais suns, vinš stingri noteica – kaķis!” raksta žurnāls “Prvātā Dzīve”.

Kā zināms, 21. jūlijā Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs pirmajā reģionālajā vizītē apmeklēja Krāslavas novadu. Apmeklējuma laikā Rinkēvičs tikās ar dažādu nozaru speciālistiem, tai skaitā zemniekiem un Krāslavas novada Izglītības pārvaldes vadības pārstāvjiem, lai pārrunātu ar novada attīstību un izglītības pieejamību saistītus jautājumus.

Tāpat Valsts prezidents iepazina zemnieku saimniecības “Kurmīši” darba ikdienu ārstniecības augu audzēšanā un pārstrādē, kā arī vietējā eksportspējīgā šūšanas uzņēmuma “IV plus” darbību, informē Valsts prezidenta kanceleja.

Lasiet arī: Vāc parakstus par 500 kilometru vai piecu dienu garantijas ieviešanu tirgotajiem auto

Rinkēvičs arī tikās ar novada iedzīvotājiem un apmeklēja Krāslavas Vēstures un mākslas muzeja Krāslavas pilī.

Saistītās tēmas: Edgars RinkēvičskaķisKrāslavaKurmīši

youtube icon
Abonēt youtube