Edgars Rinkēvičs. Foto: Instagram @edgarsrinkevics

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs kārtējo reizi “uzspridzinājis” internetu, publiskojot foto ar sevi un  to asprātīgi nokomentējot.

Tā, piemēram, pagājušajā nedēļā Rinkēvičs apmeklēja Kuldīgas novadu, tostarp liellopu saimniecību “Kolumbi”. Pēc vizītes viņš vietnē “Instagram’ publiskojis foto ar parakstu: “Apmeklējot gaļas liellopu saimniecību “Kolumbi” Kuldīgas novadā, pirmais no kreisās Valsts prezidents.”

Bilde un paraksts daudzos prezidenta sekotājos izraisīja sajūsmu. “Jums laba humora izjūta”, “paldies par humora devu, foršais Prezident”, mūsu prezidentam ir arī lieliska humora izjūta! Kas var būt labāks par šo!”, “absolūti labākais prezidents ar humoru un īstenības devu”, “pats labākais prezidents” – tie ir tikai daži no komentāriem pie publiskotās bildes.

Tāpat cilvēki norāda, ka bija prieks Rinkēvičam sekot soctīklos jau tad, kad viņš bija ārlietu ministra amatā, bet tagad – pavisam cita lieta, kā arī pauž prieku par to, ka beidzot ir “prezidents, kurš nebaidās savu tautu cildināt un celt”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edgars Rinkēvičs (@edgarsrinkevics)

Šī nav pirmā reize, kad prezidents sajūsmina savus sekotājus. Savas pirmās reģionālās vizītes laikā apmeklējot Krāslavas novadu un konkrēti zemnieku saimniecību “Kurmīši”, Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs paspiedis ķepu arī kaķim, kas iemūžināts fotoattēlā un publiskots internetā.

“Sasveicinoties ar vienu no saimniekiem Krāslavas novada zemnieku saimniecībā “Kurmīši”,” – ar šādu parakstu Rinkēvičs publiskojis minēto fotoattēlu savā “Instagram” profilā.

Fotoattēls izpelnījies virkni komentāru, kā, piemēram: “Nu ar kuru katru jau kaķis nesveicinās”,  ”O, cik mīļi!”, “burvīgi” un “ļoti mīļa bilde!” Ja vien iepriekšējie prezidenti būtu zinājuši, ka tautas mīlestību var iekarot tik vienkārši – šādi par prezidenta izturēšanos zemnieku saimniecības laikā jokojuši interneta lietotāji, piebilstot, ka kaķi ļaujas tikai labiem cilvēkiem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edgars Rinkēvičs (@edgarsrinkevics)

Lasiet arī: VIDEO | Ainars Bumbieris savā dzimšanas dienā dāvina jaunu dziesmu par Kurzemi 

Saistītās tēmas: Edgars RinkēvičsValsts prezidents

youtube icon
Abonēt youtube