Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 25. līdz 31.  augustam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Nāksies pievērst lielāku vērību tam, ko tu publicē, ko komentē sociālajos tīklos. Tavs viedoklis var manāmi ietekmēt tavu reputāciju profesionālajā darbībā. Jauna auto iegādi ir vēlams atlikt uz nedaudz vēlāku laiku.

Vērsis

Atrisinātas tiks līdzšinējās domstarpības ar priekšniecību. Privātajā sektorā strādājošiem ir gaidāmi jauni projekti. Pavērsienus romantiskajās attiecībās ieteicams paturēt pie sevis un neizpaust informāciju pat kādam labam draugam.

Dvīņi

Ejot nedaudz citu ceļu savā profesionālajā darbībā, būsi ieguvējs. Pirmajā vietā izvirzīsies darba vides sakārtošana un attiecības ar kolēģiem. Papildus peļņas iespējas tiks saskatītas ārvalstīs. Nopietnāk izvērtē katru piedāvājumu, pirms pasaki nē.

Vēzis

Piedāvājums par sadarbību būs labu rezultātu nesošs. Nebūtu vēlams veikt lielākus ieguldījumus  ārzemju darījumos un ceļojumos, kas fiziski notiks krietni vēlāk. Papildu peļņa tiks gūta honorāru un pateicības veidā. Neatgrūd to, kas tev pienākas!

Lauva

Daudzpusīgās zināšanas un darba prasmes ļaus sasniegt iecerēto krietni vien ātrāk. Neuzķeries un vilinošiem piedāvājumiem, kas tāda tukša runāšana vien ir. Investējot savas uzņēmējdarbības attīstībā, ieguvums nākotnē būs vērtīgs. Atļaujies palutināt sevi ar kādu koncertu!

Jaunava

Iemantosi popularitāti arī sociālajā vidē. Apzinies savu vērtību un tiecies uz augstākām pozīcijām savā profesionalitātē. Ieguldījums ceļojumā uz ārvalstīm būs pasakains baudījums. Peļņa no iepriekš uzsākta projekta būs diezgan liela.

Svari

Nelielas pārmaiņas darba vidē, tavā kabinetā nāks par labu tavai izaugsmei profesionālajā jomā. Peļņa nāks no paša radošās darbības. Tavu ienākumu trumpis būs attieksme pret saviem klientiem un darījumu partneriem. Izvairies tērēt lielākas naudas izklaides pasākumiem.

Skorpions

Tiks saņems labs sadarbības piedāvājums. Tas pavērs plašākas iespējas jau tuvākajā laikā. Tiks dota iespēja paplašināt darbības jomu. Entuziasma pilns darbosies savā izvēlētajā profesijā. Labāks atalgojums ļaus justies pamanītam no augstākstāvošo puses un attiecīgi novērtētam!

Strēlnieks

Jaunu attiecību veidotājiem šis būs  varenu izaicinājumu un pārbaudījumu laiks. Rūpīgāk pārbaudi visas maksājumu nianses, veicot naudas pārskaitījumus. Mazākā neuzmanības kļūda var diezgan dārgi izmaksāt. Lielāki izdevumi var rasties ar dārgāku aviobiļešu iegādi.

Mežāzis

Pieprasījums pēc tava profesionālā veikuma radīs prāta spriedzi. Nesatraucies, jo tiksi ar visu veiksmīgi galā. Izvirzot jaunus nosacījumus darba devējam, būsi ieguvējs. Īstais laiks runāt par to, kas nepamierina. Kāds palīdzēs sakārtot nepieciešamās dokumentu lietas.

Ūdensvīrs

Novērtējums no klientu puses stimulēs tevi censties vēl vairāk un vēl kvalitatīvāk pildīt savus pienākumus.  Diezgan nopietni tiks apsvērta doma par jaunu prasmju apgūšanu un papildu izglītības iegūšanu. Attiecībās izrādi iniciatīvu pirmais, īpaši par kopīgu brīvdienu pavadīšanu.

Zivis

Jaunu prasmju apgūšana būs vērtīgs ieguvums nākotnē. Peļņa būs krietni vien lielāka nekā iepriekšējās nedēļās. Tavs profesionālais veikums tiks pamanīts un novērtēts un ļoti labi atalgots. Lielākas naudas summas tiks ieguldītas uzņēmējdarbībā. Attiecībās atslābini satraukto prātu un klausi sirdij.

Lasiet arī: VIDEO | Andris Kivičs sacer jaunu dziesmu par pretrunām, ar ko jāmācās sadzīvot

youtube icon
Abonēt youtube