Publicitātes foto

VAS “Valsts nekustamie īpašumi” (VNĪ) atklājusi pieteikšanos izsolei nekustamajam īpašumam – zemesgabalam un apbūves domājamām daļām pretī Līvu laukumam, Kaļķu ielā 24, Vecrīgā.

Pieteikties izsolei un īpašuma apskatei iespējams līdz 26. septembrim, informē VNĪ valdes loceklis Andris Vārna.

“Šis izsoles objekts ir īpašs gan ar savu atrašanās vietu Vecrīgā, gan arī ar iespējām tā turpmākajai izmantošanai. Tas piedāvā plašas iespējas gan komercdarbības, gan arī dzīvojamā īpašuma attīstīšanai atbilstoši esošajiem plānojumiem,” skaidro VNĪ valdes loceklis Andris Vārna.

Izsoles objekts sastāv no zemes gabala ar kopējo platību 1150 kvadrātmetri un administratīvās ēkas ar kopējo platību 3979,1 kvadrātmetri. Ēkas ekspluatācija uzsākta 1894. gadā. Teritorija ir praktiski pilnībā apbūvēta, un tajā atrodas iekšpagalms ar bruģakmens segumu. Īpašumam ir pieejami visi nepieciešamie inženiertīkli, tai skaitā elektroapgāde, centralizētais ūdensvads, centralizētā kanalizācijas sistēma un centrālapkure.

Nekustamais īpašums atrodas Vecrīgas kvartālā, ko veido Kaļķu, Riharda Vāgnera, Gleznotāju un Vaļņu ielas, pretim Līvu laukumam.

Objekta tehniskā analīze norāda, ka ēkas galvenās nesošās konstrukcijas ir stabilas un noturīgas. Tehniskais stāvoklis tiek raksturots kā apmierinošs. Saskaņā ar ekspertu atzinumu, objekts ir piemērots turpmākai komercdarbībai, un tā izmantošana piedāvā iespēju iegūt maksimālu labumu no prestižās atrašanās vietas.

Sākotnējā izsoles cena ir noteikta 3 663 000 eiro apmērā ar 10 000 eiro soli.

Lasiet arī: Pliko skrējiens, intrigas, shēmošanas – Lauku sētā piedalīsies iepriekšējo sezonu dalībnieki

youtube icon
Abonēt youtube