Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 1. līdz 7. septembrim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Rūpīgāk plānojot savu darba laiku, pasargāsi sevi no lieka stresa. Ļoti daudz būs darāmā, kas saistīts ar tiešajiem pienākumiem. Iemācies uzticēt tos saviem padotajiem. Domstarpības romantiskajās attiecībās radīs spraigas diskusijas par izdevumiem.

Vērsis

Panākumi profesionālajā darbībā būs atkarīgi tikai un vienīgi no tevis paša, no izdarītajām izvēlēm attiecībā uz kādu sadarbības partneri. Atskaņas par tavu darbu būs rādītājs tam, kādu atalgojumu tu saņem vai tieši nesaņem.

Dvīņi

Finansiālais ieguldījums uzņēmējdarbībā radīs gandarījuma sajūtu. Iegādāsies jaunus darba instrumentus, kas var uzlabot tavu profesionālo darbību. Brīvajiem  – tiks satikts kāds reiz nozīmīgs cilvēks no skolas vai studiju gadiem.

Vēzis

Idejas par kādu  biznesa projektu tiks realizētas. Lielāku izdevumu apjoms būs saistīts ar ieguldījumiem uzņēmējdarbībā. Peļņas iespējas tiks saskatītas pielietojot kādu no saviem radošajiem talantiem. Tiks izdarīta izvēle par turpmāko gaitu esošajās attiecībās.

Lauva

Darba meklējumos palūkojies nedaudz citā virzienā un veiksme tev uzsmaidīs. Ilgstošās darba attiecībās esot, tiks piedāvāta iesaistīšanās kādā aizraujošā projektā. Tirdzniecības jomā strādājošajiem nāksies saskarties ar  provokācijām no klientu puses par cenām.

Jaunava

Manāmi apjomīgāks kļūs atalgojums par veiktajiem pienākumiem. Pārsteidzoša satikšanās ar kādu iepriekš ļoti nozīmīgu cilvēku piepildīs tevi ar siltām sajūtām. Savienībā esošajiem kaislību pilnas  vēlmes mudinās ļauties neprātam.

Svari

Darba meklētājiem nebūs jāšaubās par to, vai saņemtais piedāvājums ir vai nav tevis cienīgs. Gūtais atalgojums būs vērtīga iespēja tam, lai piepildītu kādu no saviem lolotajiem sapņiem. Saviesīgu pasākumu apmeklējums kopā ar mīļoto raisīs romantiskas jūtas.

Skorpions

Diezgan daudz enerģijas būs jāvelta saviem tiešajiem darba pienākumiem. Labs laiks, lai paveiktu to, kas ir iesākts iepriekš, un nobeigtu to vislabākajā veidā. Labs būs ieguldījums veselību uzlabojošās un labsajūtu veicinošas procedūrās.

Strēlnieks

Pašsajūta, galvenokārt tavs enerģijas līmenis, būs atbilde uz to, vai esi savā īstajā darba vietā. Pavisam drīz tiks saņemts diezgan vilinošs piedāvājums, ko ieteicams apdomāt labi. Lielāka naudas summa var tikt iztērēta sadzīves iekārtām, un tieši to nevajadzētu darīt.

Mežāzis

Darba vietā būsi cienīts un patīkami novērtēts. Būsi pretimnākošs jauniem pienākumiem, kas nākotnē izkristalizēs papildu profesionālās iemaņas. Saņemtais atalgojums ļaus realizēt sapni par kādu skaistu ceļojumu. Papildu peļņa nāks pateicībā par tavu darbu un palīdzēšanu citiem.

Ūdensvīrs

Ieviešot nelielas pārmaiņas savā darba vidē, daudz patīkamāk būs strādāt un veikt savus pienākumus. Atbrīvojies no visa liekā savā darba kabinetā, kas ir nokalpojis. Uzsāktās mācības būs vērtīgas. Ieguldot resursus īpašumā, būsi ieguvējs.

Zivis

Profesionālajā jomā tava pieredze būs varena kvalitātes atslēga. Vai esi gatavs jauniem izaicinājumiem? Mazāk tērē uz izklaides pasākumiem, bet  palutini sevi ar jauniem aksesuāriem. Ļaujies uzmanības apliecinājumiem un baudi skaistos mirkļus!

Lasiet arī; Samanta Tīna paziņo par saderināšanos

youtube icon
Abonēt youtube