Foto: Rīga/Flickr

Latvijas basketbola valstsvienība no Pasaules kausa basketbolā atgriezīsies mājās pirmdien, 11. septembrī, un svinīgā komandas sagaidīšana norisināsies plkst. 17.30 Rīgas centrā, pie Brīvības pieminekļa.

Līdzjutēji tiek aicināti nedoties uz lidostu “Rīga”, bet pulcēties pie Brīvības pieminekļa.

Precīza informācija par maršrutu Rīgā, pa kuru sportisti no lidostas “Rīga” dosies uz Brīvības pieminekli, tiks sniegta pirmdien, informē Rīgas pašvaldība.

Pasākumu tiešraidē varēs vērot kanālā TV3, kā arī portālā “tv3.lv”. Tiešraidi plkst.16.30 plānots sākt no lidostas “Rīga”, kur basketbolistus sagaidīs mediji un ģimenes locekļi. Tiešraidi komentēs Raimonds Zeps un Mārtiņš Gulbis, kuri visa turnīra laikā bija TV3 tiešraižu studijas eksperti.

Pirmdien, 11. septembrī, no plkst. 16:30 līdz pasākuma norises beigām ierobežos vai nepieciešamības gadījumā slēgs transportlīdzekļu satiksmi: Aspazijas bulvāra posmā no Kr. Barona ielas līdz Kaļķu ielai; Brīvības bulvāra posmā no Raiņa bulvāra līdz Merķeļa ielai; Raiņa bulvāra posmā no Kr. Valdemāra ielas līdz Kr. Barona ielai un Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra posmā no Kr. Valdemāra ielas līdz Kaļķu ielai.

Tāpat noradītajā laika periodā, minētajos ielu posmos, nepieciešamības gadījumā slēgs sabiedriskā transporta satiksmi, novirzot to pa tuvējiem apvedceļiem.

No plkst. 16:30 līdz pasākuma norises beigām nepieciešamības gadījumā ierobežos vai slēgs peldlīdzekļu satiksmi Rīgas kanālā, posmā no Bastejkalna tilta līdz tiltam pie Latvijas Nacionālās Operas un baleta.

Tāpat pasākuma norises vietās aizliegs elektro skrejriteņu, velosipēdu, velorikšu un elektromobiļu satiksmi, informē Rīgas dome.

Kā zināms, Latvijas vīriešu basketbola izlasei sestdien, 9. septembrī, vēl jāspēlē par piekto vietu pret Lietuvas izlasi. Tas kļuva iespējams pēc tam, kad Latvijas basketbolisti ar rezultātu 87:82 pārspēja Itāliju cīņā par 5.-8. vietu.

Lasiet arī: Uz vēl divām šosejām sāks darboties vidējā ātruma kontroles posmi

youtube icon
Abonēt youtube