Diāna Kubasova. Publicitātes foto

Latvijā būs vērojams jauns attiecību šovs  “Randiņš ar Kubasovu”, kurā netrūks ne romantikas, ne intrigu, nedz arī salauztu siržu. Šova galvenā varone ir Latvijā pazīstamā influencere, uzņēmēja un skaistuma karaliene Diāna Kubasova.

Viņa īstas mīlestības vārdā pieņēmusi vēl nebijušu izaicinājumu – apmesties kādā greznā Itālijas villā kopā ar astoņiem brīnišķīgiem vecpuišiem, no kuriem, iespējams, kāds kļūs par daiļās Diānas sirdsāķi, informē šova veidotāji.

“Ja pavisam godīgi, zem manas nopietnās ārienes slēpjas pavisam vienkārša un mīļa meitene, kura ļoti grib patiesu siltumu,” par dalību šovā jau pirmajā epizodē stāsta Kubasova. Lai arī viņa piedalās šovā ar atvērtu sirdi un prātu, valdzinošajiem vecpuišiem neklāsies viegli, jo Diānas prasības ir visai augstas un viņu uzdevumi, lai nopelnītu randiņus, nebūs no tiem vieglajiem.

Šova vadītāja lomu uzņēmies aktieris Lauris Subatnieks, kurš savulaik otras pusītes meklējumos palīdzēja savam draugam Laurim Dzelzītim šovā “Randiņš ar Dzelzīti”.

Rūpīgā un stingrā atlasē izvēlētie puiši ir ne tikai skaisti, bet arī gudri, talantīgi un sirsnīgi. Viņu galvenais uzdevums, dzīvojot villā kopā ar Diānu, ir likt jaunajai sievietei viņos iemīlēties. Lai iegūtu iespēju Diānu vest randiņā, kavalieriem astoņu epizožu garumā nāksies tikt galā ar dažādiem uzdevumiem. Ne visiem tas izdosies un vājākajiem šovs būs jāpamet.

Astoņi vecpuiši ir ļoti atšķirīgi un katrs no viņiem centīsies iegūt skaistuma karalienes sirdi ar saviem trumpjiem.

Lūk, kas ir šie drosmīgie kavalieri:

Juris Zundovskis (32)

Juris sevi sauc par “baigo razbainieku”. Kuldīdznieks, kas dzīvo Liepājā. Jau vairāku gadus jaunais vīrietis profesionāli nodarbojas ar boksu. Zem ārēji sportiskā un šķietami raupjā tēla slēpjas pavisam vienkāršs, jūtīgs un sirsnīgs puisis ar plaši atvērtu sirdi ikvienam. Juris nāk no daudzbērnu ģimenes, no kurienes arī viņa neizmērojamā cilvēkmīlestība. Ļoti izpalīdzīgs – gan traukus gatavs nomazgāt, gan svešu istabu izslaucīt.

Savu dzīvi nevar iedomāties bez adrenalīna – ja tagad to gūst boksā, savulaik to radis ugunsdzēsēja darbā. Dzīves moto – labāk kļūdīties darot, nekā pieļaut kļūdu, nemaz nemēģinot un neriskējot.

Mikus Dubickis (36)

Mikus Dubickis – zinātņu doktors, vadības konsultants. Mīl strādāt ar studentiem, jo uzskata, ka darbs universitātē ir ceļš uz pastāvīgu pilnveidi. Pirms nokļūšanas augstskolu gaiteņos, docents darbojies biškopības jomā un, kā pašam labpatīk teikt, “audzinājis” bites.

Daiļā dzimuma pārstāves noteikti novērtēs kafijas pauzi Mikus kompānijā – ne vien tāpēc, ka inteliģentais sarunu biedrs spēj diskutēt par teju jebko, bet arī tamdēļ, ka Mikus pats prot pagatavot izcilu kafiju, jo savulaik darbojies baristas ampluā.

Brīvbrīžos Mikus bauda pastaigas un dodas izbraucienos ar riteni, reizēm izaicina sevi, uzkāpjot uz sērfošanas dēļa. Pēdējā laikā aizrāvies ar skaņuplatēm, atklājot sev gan jaunu, gan senu un nedzirdētu mūziku. Novēl katram cilvēku blakus – galvenais laimīgu!

Artūrs Volkovičs (34)

Artūrs ir dejotājs, par kuru varētu teikt – klusie ūdeņi ir tie dziļākie. Lai gan par pašpārliecinātību sūdzēties nevar, notiekošo viņš parasti klusi novēros un novērtēs no malas. Vairāk par jautrām sarunām mazās kompānijās Artūram patīk kustība, kas arī viņa galvenais vaļasprieks. Tas sevī iekļauj dejas, slidas, sniega dēli, akrobātiku un praktiski jebko, kur nepieciešams izaicināt savas fiziskās un koordinācijas prasmes.

Galvu pretējā dzimuma dēļ nezaudē ātri, un bieži vairāk par ārējo skaistumu spēj novērtēt un saredzēt meiteņu iekšējo būtību. Attiecībās svarīga uzticība un emocionālā saikne.

Artūram patīk izteiciens – “Life is a game, play it”. Tas viņam nereti ļāvis spert baiļu pilnus soļus nezināmajā, bet iznākums vienmēr esot bijis tā vērts.

Artūrs Zeltiņš (38)

Artūrs ir dzimis naukšēnietis, kurš nu jau vairākus gadus “Naukšēnu disko” klausās Zviedrijā. Dzīve svešumā nav izvēlēta nejauši – turp Artūru aizvedušas darba gaitas celtniecībā un neizdevusies laulība. Vīrietis ir bijis precējies un tagad par savu lielāko dzīves dārgumu sauc savu meitu.

Ja kompānijā būs Artūrs, tad jautrība vienmēr garantēta. Vīrietis nekautrējas jokot, būt atklāts un patiess – tāds viņš arī savos izteikumos, kas ne visiem var šķist pieņemami.

Artūrs nekautrējas atzīt, ka dzīve svešumā mēdz būt vientulības mākta, tāpēc viņš ir gatavs nopietnām attiecībām. Ar savu otro pusīti labprāt dotos romantiskās pastaigās un izbraucienos ar riteni. Artūrs ir ļoti spontāns, ja dāma ko sagribēs, viņš ātri vien atradīs veidu, kā šīs vēlmes izpildīt – arī reizēs, kad tas šķiet neiespējami!

Mārtiņš Driksna (31)

Mārtiņš ir entuziastisks un humora pilns. Sirdī mūziķis ar dažādiem hobijiem, kas ar to saistīti – Mārtiņš spēlē mežragu un brīvbrīžos rada citiem ballīti, piestrādājot par DJ. No ikdienas darba, kas pagaidām saistīts ar pārdošanas jomu, Mārtiņš atpūšas pie dabas makšķerējot vai sportojot.

Vīrietis atzīst, lai gan ir ļoti komunikabls, dažkārt svešiniekiem par viņu rodas maldīgs priekšstats, jo ne visi uzreiz pareizi saprot Mārtiņa humoru, taču, iepazīstoties tuvāk, iespaids parasti mainās tikai un vienīgi uz labo pusi. Pats Mārtiņš saka tā: “Ja kādreiz satiec mani uz ielas, nāc klāt un parunā, es nekožu, varbūt tikai dažreiz nedēļas nogalēs.”

Viens no Mārtiņa trumpjiem ceļā uz meiteņu sirdīm ir spēja savas sajūtas izteikt dzejā, ko viņš nodemonstrē jau pirmajā epizodē.

Matīss Purklāvs (35)

Matīss ir sportisks vīrietis, kuru ikdienā visbiežāk var sastapt veikparkā deleģējot uzdevumus saviem darbiniekiem vai arī izpildot trikus ūdenī uz dēļa. Jā, Matīss ir šī sporta veida entuziasts un lietpratējs, kurš apmāca un trenē arī iesācējus.

Lai gan Matīsu varētu dēvēt par dabas bērnu, kurš izspūrušiem matiem vasaras rītā neiebilst pamosties automašīnas bagāžniekā, viņā mīt arī pavisam personības puse. Sportisko apģērbu Matīss labprāt nomaina ar uzvalku, kurā ietērpjoties, laužas ārā džentlmeņa gars. Smaidīgais vīrietis spēj būt ļoti romantisks un ir patīkams sarunu biedrs.

Matīsa lielākais trumpis – vienkāršība un spēja ātri sadraudzēties ar ikvienu! Ar viņu nekad nebūs garlaicīgi, jo Matīss vienmēr ir atvērts trakām idejām.

Rihards Kalniņš (30)

Rihards ir mērķtiecīgs būvinženieris, kurš savu dzimto Ventspili bieži atstāj, lai darbotos būvniecības projektos ārzemēs. Sevi viņš raksturo kā draudzīgu, atvērtu, izpalīdzīgu, reizēm arī pārāk domīgu un noslēgtu, taču labā kompānijā puisis spēj atvērties pilnībā. Savulaik trenējies vieglatlētikā, spēlējis saksofonu un dejojis modernās dejas. Šobrīd Rihards vēlas atsākt dejot un iemācīties salsu. Tāpēc viņš cer sastapt to īsto un vienīgo, ar kuru kopā apgūt deju soļus!

Brīvbrīžos Rihards labprāt dodas pārgājienos, viņam patīk arī ceļot un iepazīt pasauli, taču, lai kur viņš nebūtu, par mājām vienmēr sauks Latviju. Dzīves moto – labāk nožēlot padarīto, nekā nožēlot nepadarīto!

Raivo Kivlenieks (32)

Raivo ir biznesa mākslinieks, kuram patīk riskēt un būt ārpus komforta zonas. Lai gan ārēji kluss un mierīgs, puisis ir gatavs avantūrām un viņam patīk piedzīvojumi. Raivo garlaiko punktualitāte un nepatīk, ka viss ir saplānots uz priekšu. Sevi viņš sauc par savas dzīves režisoru, kam nepatīk pildīt citu rīkojumus. Noslēpumains, cietais rieksts, kuru nav tik viegli izlobīt. Dzīves moto – dzīve ir spēle, neiznieko laiku, spēlē to no visas sirds!

Lasiet arī; VIDEO | Aktieri liesmās: filmu zvaigznes, kas bija vai joprojām ir ugunsdzēsēji

youtube icon
Abonēt youtube