Andrejs Mamikins un Vladimirs Solovjovs. Foto: Facebook @Andrejs Mamikins

Kādreizējais Eiropas Parlamenta deputāts no Latvijas Andrejs Mamikins piedalījies skandalozā krievu propagandista Vladimira Solovjova raidījumā, kurš, kā zināms, aicinājis iznīcināt Baltiju.

“Neaizmirsti šodien ieslēgt “Vakars ar Vladimiru Solovjovu”!”  ar šādu ierakstu vietnē “Facebook” padalījies Mamikins, publicējot bildi, kurā redzams kopā ar propagandistu.

Mamikins ar Solovjovu raidījumā spriež, ka gan Rīga, gan Tallina ir krievu pilsētas, turklāt Mamikins aicina Krieviju reaģēt uz Latvijā notiekošo attiecībā pret krievvalodīgajiem. Solovjovs uz to atbild, ka tikai nedaudz jāuzgaida, Krievija pabeigs “darbu Ukrainā”, palīdzēs Ķīnai okupēt Taivānu un tad arī minēto Baltijas valstu galvaspilsētu kārta pienākšot.

Tikmēr sociālo tīklu lietotāji pauž uzskatus, ka acīmredzot bijušais EP deputāts “nemācās no savām kļūdam” un kā “spītīgs auns turpina kāpt uz tiem pašiem grābekļiem”.

Kā zināms, iepriekš Mamikins publiski paudis, ka, nespējot Latvijā atrast darbu, ir pārcēlies dzīvot uz Krieviju.

Savukārt Vladimirs Solovjovs pazīstams ar savu agresīvo izturēšanos, ārdīšanos un kliegšanu paša vadītajos raidījumos, kuros komentē dažādas ar politiku un karadarbību Ukrainā saistītas tēmas.

Tā, piemēram, Solovjovā vētrainu reakciju izraisīja dronu uzbrukums Pleskavas lidlaukam, sabojājot četras lidmašīnas, kurš, līdzīgi kā citi viņa “kolēģi”, notikušajā vaino Baltiju.

“Pleskava – tai blakus taču ir NATO robeža! No kurienes raidīts uzbrukums? No Ukrainas, vai? Aha, kā tad! No Baltijas teritorijas! Iznīcināt *** Baltiju! Noslaucīt no zemes virsmas!” tā savā raidījumā dusmās kliedzis Solovjovs. Viņa sekotāji komentāros piekrituši propagandista paustajam.

Lasiet arī: Neveikli skūpsta mēģinājumi un neizdevušās vakariņas – vecpuiši cīnās par Kubasovas sirdi

 

Saistītās tēmas: Andrejs MamīkinsVladimirs Solovjovs

youtube icon
Abonēt youtube