Liene Kiviča. Foto: Instagram @lienekivica

“Latvijā daudzi šķiras, cik esmu lasījis, ir divi lielākie iemesli: nespēja sadzīvot, saprasties un alkohols. Veči baigi “dropē” un vecenes vairāk nespej to izturēt,” runājot par pāru šķiršanās iemesliem, raidījumā “No Bullshit Experience” norāda mūziķis Andris Kivičs.

“Viņi aiziet pilnīgi citā pasaulē. Ne jau tā kā es, kā tu zini, ar kaut kādiem “Heineken” aliņiem mājās ākstos, bet zēni dzer stipro nedēļāmn. Kāpēc tas tā ir? Kāpēc veči tā kož Latvijā? Pirmajā vietā pasaulē stiprais alkohols uz vienu iedzīvotāju!” sarunā ar savu dzīvesbiedri Lieni Kiviču jautā mūziķis.

Pēc Lienes Kivičas domām, arī sievietes daudz dzer, bet to tā neparāda uz āru, vēsta play.1188.lv.

“Man arī bijusi slikta pieredze (..).  Tur ir kaut kāda problēma. Ja cilvēks pats negrib to risināt, tad vai nu viņš kādam ir jādabū pie speciālista un jāsaprot, kas tur ir, lai atveras svešam cilvēkam, kas bieži vien tā arī notiek, vai arī jāiet katram savs ceļš,” domā Liene. “Tu nevari izmainīt visu šajā pasaulē, tu vari censties. Protams, šajā gadījumā es eju pretrunā ar to, ka tev jāpieņem cilvēks tāds, kāds viņš ir. Ir jau arī dažādas slimības – nopietns alkoholisms, narkotikas.”

“Es jau pati piemērs esmu, ka izturēju līdzās dzērājam daudzus gadus,” teic Liene, bet Andris Kivičs piebilst, ka runa neesot par viņu.

“Varbūt savā ziņā daļa egoisma, kas mūsdienās ir, ir jāpaņem uz sevi un jādomā, kā tu jūties, jo mēs, padomju laikā dzimušās sievietes, bijām ļoti izturīgas un cietām, un mums likās, ka tā vajag, un mēs vilksim un mums kāds pieminekli beigās uzcels. Tā nebūs, tu beigās būsi nelaimīga sieviete. Kā tu vari būt labs paraugs bērniem, līdzcilvēkiem, ja tu pati esi nelaimīga. To es esmu sapratusi šīs dzīves laikā, vajag tomēr tikt vaļā no visas tās sērgas,” uzskata Liene Kiviča.

Lasiet arī: VIDEO | Ārzemju pielūdzējs piedāvā Magonei iemūžināt viņu gultas priekus kameru priekšā

Saistītās tēmas: alkoholsAndris KivičsLiene Kiviča

youtube icon
Abonēt youtube