Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 6. līdz 12. oktobrim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Darba telpas labiekārtošanas darbi prasīs no tevis diezgan daudz enerģijas. Ir gaidāma jaudīga virzība augšup. Tēriņi, lielākoties, būs saistīti ar interjera elementu un darba instrumentu iegādi. Jaunu sajūtu vēji iepūtīs esošajās attiecībās, palaid aizvainojumu līdz ar to!

Vērsis

Tava iniciatīva, radošums un draudzīgums būs trumpis tavās rokās, lai ievirzītu plānotos darbus sev vēlamā gultnē. Papildu peļņa tiks gūta, ja vien pārliecinošāk pievērsīsies savu talantu izpaušanai. Jaunu attiecību veidošanā saņemies drosmi, izpaud iniciatīvu un rīkojies pirmais.

Dvīņi

Labs sadarbības piedāvājums, kas saistīts ar darbiem ārzemēm, ļaus izvērst plašumā savu uzņēmējdarbību. Prātā nāks vērienīgas idejas par to, kā efektīvāk paveikt to, ko esi iecerējis. Veiksmīgs būs ieguldījums nekustamajā īpašumā un arī jauna īpašuma iegāde var nest nākotnē savu labumu.

Vēzis

Ļaušanās jauniem izaicinājumiem raisīs azartu sasniegt prātam neaptveramo, bet reāli iespējamo! Palīdzība no augstākstāvošo puses dos iespēju pakāpties par pakāpienu augstāk. Neplānoti tēriņi var gadīties kāda brīvdienu brauciena laikā. Izvairies no apkārtējo padomiem, kas nav objektīvi tendēti.

Lauva

Ir pienācis laiks ieskatīties savā kolektīvā, ko pats reiz esi izveidojis un izlolojis. Iespējams, ka nāksies pieņemt nozīmīgu lēmumu attiecībā uz kādu no komandas biedriem. Lielāku naudas summu ieguldījums biznesa attīstībā būs veiksmīgs. Iepriecini bērnus ar dāvanām!

Jaunava

Atļaujies riskēt un uzdrošinies darīt to, ko, iespējams, vēl neesi apguvis profesionāli. Iemācīsies darot. Nepieļauj, ka vismazākās iztrūkstošās nianses tava darba pieredzē liek šķēršļus nākotnē. Naudu tērē prātīgi un pārbaudi čekus!

Svari

Tavs radošums un talantīgums ļaus būt pamanītam un dos iespēju iesaistīties plašāka mēroga kultūras pasākumos. Tas viennozīmīgi būs veiksmīgs pavērsiens tavā profesionālajā darbībā nākotnē. Attiecībās došanās viena mērķa virzienā saliedēs jūs vēl ciešāk!

Skorpions

Lielākas naudas summas tiks ieguldītas pašsajūtu uzlabojošās procedūrās. Veiksies darījumos, kas saistīti ar pirkšanu un pārdošanu. Met malā sirdsapziņas pārmetumus par kādu no pirkumiem. Attiecībās neprovocē sarunas par abiem nepatīkamiem pagātnes notikumiem.

Strēlnieks

Draudzīgākas un labākas izveidosies attiecības ar darba kolēģiem. Iesaistīšanās projektā radīs papildu pienākumus un slodzi, taču tas būs aizraujoši un interesanti tev. Darbs sagadās prieku! Patīkamas emocijas sagādās dāsnais atalgojums par kādu iepriekš paveiktu projektu.

Mežāzis

Ļaušanās riskam un izaicinājumam rezumēsies ar panākumiem. Atzinīgi tiks novērtēta tava profesionalitāte no ārvalstu partneru puses. Ieguldot līdzekļus nekustamajā īpašumā ārzemēs, tas atmaksāsies ar uzviju nākotnē. Nebaidies tērēt lielākas naudas summas uz dārgākiem ceļojumiem.

Ūdensvīrs

Labas ziņas tiks saņemtas no kāda laba, sena uzticama sadarbības partnera. Ideju apmaiņas rezultātā var tapt brīnišķīgi projekti. Papildu peļņa būs gūstama, pieņemot piedāvājumu par sadarbības iespējām. Īpaša uzmanība no patērētāju puses tiks pievērsta tava sniegtā pakalpojuma kvalitātei.

Zivis

Darba apjoms būs daudz lielāks nekā parasti. Apkalpojošā jomā strādājošiem ir jārēķinās ar daudziem komplimentiem par sava darba kvalitāti. Negaidīti patīkams pavērsiens romantiskajās attiecībās mudinās izdarīt nozīmīgu izvēli. Saņemsi daudz uzmanības arī dāvanu veidā!

Lasiet arī: VIDEO | Maestro atklāj jaunu dziedātāju un izdod albumu Pauls un Paula

youtube icon
Abonēt youtube