Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 13. līdz 19. oktobrim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Darba meklējumos esot, veiksmīgi to atradīsi. Pienācis brīdis realizēt savas ieceres individuālajā sektorā strādājošajiem. Palīdzot citiem, ja tev to nelūdz, var iedzīvoties nelāgā enerģijas kritumā un materiālos zaudējumos. Saudzē savus resursus!

Vērsis

Būs jāparaugās nedaudz plašāk un jāiegulda savā profesionālajā darbībā savus uzkrātos resursus. Nebaidies riskēt un darīt darbus, par ko pašam šķiet, ka vēl nav īsti pa spēkam. Lielāks izdevumu apjoms būs saistīts tieši ar sadzīviskiem tēriņiem.

Dvīņi

Diezgan daudz enerģijas nāksies veltīt ikdienišķajiem pienākumiem darbā. Klāt nāks arī jauni darbi, kas uzliks papildus atbildības slogu. Kārdinājums iepirkt kaut ko vairāk, ar domu, ja gadījumā nepietiks kādam saviesīgam pasākumam, var radīt vilšanos pirkumu izvelē.

Vēzis

Mainoties situācijai darbā, mainīsies arī tava attieksme pret veicamajiem pienākumiem. Sāksi apzināties savu vērtību. Pavērsies iespēja nolīdzināt kredītsaistības un ieelpot brīvības sajūtu ar pilnu krūti. Cel laukā savus apslēptos talantus un sāc, patiecoties tiem, pelnīt!

Lauva

Izvairies no iesaistīšanās spraigākās diskusijās ar darba kolēģiem, īpaši, ja tas skar kāda privāto dzīvi un viņa izvēles. Laba komanda šonedēļ būs tava veiksmes atslēga ceļā uz iecerētā projekta pilnveidošanu.  Attiecībās dramatiskas situācijas izcels gaismā arī senākus notikumus.

Jaunava

Nebūs viegli rast kompromisu īpaši tajos brīžos, kad skaidri zini, ka taisnība ir tev un tu zini, kā ir vispareizāk. Darba meklētājiem tiks dota iespēja uzsākt darba attiecības. Nepalaid garām iespēju! Attiecībās kopīgi saimniecības un piemājas darbi uzlabos savstarpējās attiecības.

Svari

Tiksi galā ar papildus pienākumiem, kuri iepriekš sagādājuši daudz raižu. Ienākumi nāks atbilstoši tevis ieguldītajai enerģijai, entuziasmam un vēlmei pelnīt. Prātā nākušās idejas par kādu jaunu peļņas gūšanas veidu ir jāsāk realizēt kopā ar uzticamu sadarbības partneri.

Skorpions

Lielā atbildības sajūta mīsies kopā ar gandarījuma sajūtu pēc paveiktā projekta. Pavirzīsies augstāk savā amatā. Uzlabosies finansiālā situācija, jo tiks pieņems piedāvājumus par papildu peļņas gūšanu saskaņā ar tavu profesiju. Attiecībās novērtē visus pozitīvos brīžus esošajā savienībā.

Strēlnieks

Veiksmīgs un uz jaunām sadarbībām tendēts laiks būs tirdzniecības un transporta pakalpojumu jomā strādājošajiem. Ļaujies izaicinājumiem izzināt vēl nezināmo un gūt vērtīgu pieredzi nākotnei. Ienākumi šonedēļ būs atkarīgi no tā,  kādus sabiedrotos tu izvelēsies. Ieklausies intuīcijā.

Mežāzis

Kāds zīmīgs pavērsiens karjerā radīs labas izaugsmes iespējas nākotnē. Tiks dota iespēja parādīt savas prasmes plašākam sabiedrības lokam. Gandarīts būsi par veikto finansiālo ieguldījumu sadzīves tehnikā. Izvairies no nesaskaņām, kas var rasties dažādo uzskatu dēļ saistībā ar bērnu audzināšanu.

Ūdensvīrs

Iepriekš saplānotie darbi izdosies un tiks gūts gandarījums. Ir ieteicams būt uzmanīgam attiecībā uz ļoti vilinošiem piedāvājumiem, kas saistīti ar lielākām izaugsmes iespējām citā darba vietā. Nesteidzies ar atbildes sniegšanu!

Zivis

Mūza būs atnākusi pie tiem, kuri to jau ilgāku laiku ir gaidījuši, lai beidzot varētu ķerties klāt kādam vērienīgam projektam. Nedaudz mainot savu ierasto darba gaitu, atklāsi līdz šim vēl nezināmu savu potenciālu. Ciešākas un mīļākas un kaislīgākas kļūs attiecības ar mīļoto cilvēku.

Lasiet arī: No bēgles līdz ASV valsts sekretārei un citi migrantu stāsti

youtube icon
Abonēt youtube