Foto: Oleksandr Ratushniak/UNDP Ukraine/Flickr

Visas bulgāru gaišreģes Vangas prognozes, kuras var atrast internetā, ir diezgan neskaidras, taču daudzas no tām sakrīt ar realitāti. Bulgārijas gaišreģe runāja par daudzām lietām – gan par notikumiem pasaulē, gan par karu Ukrainā.

Vangas prognozes par nākotni mulsina jebkuru cilvēku, jo ir diezgan grūti pareizi interpretēt pravietojumus. Tomēr pazīstamā gaišreģe savulaik teica, ka karš Ukrainā ilgs aptuveni divus gadus un beigsies, “kad astotais kāps tronī”. Detalizētāku prognožu nav, tāpēc nav līdz galam skaidrs, kas ir šis cilvēks un kad tieši pienāks karam gals. Daži pareģojumu tulki pieļauj, ka tas varētu būt astotais Ukrainas prezidents, taču neviens no viņiem nav gatavs to apgalvot pavisam noteikti, vēsta Unian.

Citi pravietojumu tulki apgalvo, ka Vangas pareģojumus nevajadzētu uztvert burtiski – liela daļa no tā, ko viņa paredzēja, piepildījās netieši. Attiecīgi nav nekādu garantiju, ka kādas valsts prezidents apturēs karu – iespējams, notiks kaut kas neparasts, par ko cilvēki vēl pat nenojauš.

Bulgārijas gaišreģe “redzēja” ne tikai to, kad beigsies karš Ukrainā, bet arī izmaiņas uz planētas kopumā. Viens no pareģojumiem vēsta, ka Krievija, Indija un Ķīna apvienosies un apgrozībā nonāks “sarkanā nauda”. Lielāko daļu pasaules paverdzinās “sarkanais pūķis”, taču nav zināms, ko tieši katrs no šiem pareģojumiem nozīmē, un vai tos var uzskatīt par ticamiem.

Lasiet arī: Kremlis noreaģē uz baumām par Putina problēmām ar sirdi

Vanga arī uzskatīja, ka planētu satricinās nopietnas katastrofas, plūdi un zemestrīces, kā arī bīstamu slimību epidēmiju uzliesmojumi. Iedzīvotāju skaits samazināsies kāda liela mēroga globāla konflikta dēļ, kā arī daudzu karu dēļ, kas novedīs pie katastrofām un cilvēku upuriem, un ko būs izraisījuši cilvēki.

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: karš UkraināVanga

youtube icon
Abonēt youtube