Foto: Jeroen Akkermans/Flickr

Krievijas uzsāktais pilna mēroga karš Ukrainā var beigties tuvākajā laikā, taču pilnīgs miers vēl nav gaidāms, norāda ukraiņu astroloģe Jana Timoščuka.

“Visas Ukrainas nepatikšanas beigsies trīs šīs pasaules valdnieku nāves rezultātā. Šobrīd pasaule tiek pārdalīta. Pasaules pārvaldība mainās. Ukrainai ir iespēja pārtraukt karadarbību divu mēnešu laikā. Vai šis scenārijas īstenosies? Redzēsim,” atsaucoties uz Timoščukas sacīto viņas “YouTube” kanālā, vēsta Unian.

Astroloģe piebildusi, ka Ukrainai grūtākais periods beigsies tikai 2026.gadā. Tajā pašā laikā, kā turpināja eksperte, var sākties vēl viens liels karš šā gadsimta trīsdesmitajos gados, kas varētu būt ne tikai ar Krievijas Federāciju, bet kādu citu valsti.

Lasiet arī: FOTO | Noslēdzas būvdarbi Rail Baltica integrēšanai Rīgas centrā

Savukārt ukraiņu astrologs Vlads Ross prognozējis, ka 4.novembrī Marss pāriet Strēlnieka zīmē, līdz ar to šajā periodā sāksies Ukrainai labvēlīgāks periods. Pēc viņa sacītā, “līdz 24. novembrim kaujas gan tikai saasināsies un notiks kaut kas neticams, kā tas tagad notiek pie Avdījivkas”.

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: astroloģeJana Timoščukakarš UkrfaināVlads Ross

youtube icon
Abonēt youtube