Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 17. līdz 23. novembrim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Tiks rasts risinājums diezgan sarežģītā situācijā, kas saistās ar pienākumiem un darba biedriem. Spēsi saglabāt veselīgu atmosfēru savā darba vidē. Pieņemsi lēmumu par piedāvātajām izglītošanās iespējām. Samērā veiksmīgs būs finansiāls darījums, kas manāmi uzlabos tavu peļņu.

Vērsis

Rūpīgi apdomāsi izskanējušo priekšlikumu par pārmaiņām tavā profesionālajā darbībā. Saspīlēto situāciju ar augstākstāvošajiem atrisināsi mierīgā ceļā. Pievaldi savas emocijas! Sīku vilšanos radīs negaidīti tēriņi, kas būs saistīti ar noteikumu neievērošanu vai nepamanīšanu.

Dvīņi

Veicamo darbu apjoms būs diezgan liels. Nāksies nedaudz mainīt savu ierasto darba gaitas stratēģiju. Apzinoties savu vērtību un talantus profesionālajā jomā, būsi ieguvējs. Ļaujies sadarbībai ar ārzemju klientiem! Tava profesionālā meistarība tiks novērtēta un atalgota ar uzviju.

Vēzis

Dalīsies savā profesionālajā pieredzē ar kolēģiem. Atceries, ka labais vairo labo! Nesatraucies par tām prasmēm, kuras vēl neesi apguvis. Kā turpmāk attīstīsies nesen uzsāktās attiecības, būs atkarīgs no savstarpējās prasmes komunicēt.

Lauva

Pavisam nejauša iepazīšanās kāda pasākuma laikā var būt kā liktenīgs pavediens ceļā uz tavu izaugsmi karjerā. Atpazīstamība augs griezdamās pat neatkarīgi no tā, vai patīk tev tas vai nē. Izbaudi privilēģijas! Papildu peļņa tiks gūta no projektiem, īpaši, ja tava darbība ir mākslas vai mūzikas jomā.

Jaunava

Krietni ātrāk spēsi sasniegt to, ko esi iecerējis. Piedāvātās izaugsmes iespējas mudinās saņemties un pilnveidoties savu zināšanu un prasmju klāstā. Lielāki izdevumi būs saistīti ar mājvietu un sadzīvi kopumā. Kādu iekārtu nāksies nomanīt uz jaunu. Paraugies uz visu pozitīvāk!

Svari

Kāda notikuma rezultātā kļūsi pārliecinātāks par to, ko dari! Sāksi apzināties to, ka tu esi vērtība un tas, ko tu dari, ir kaut kas unikāls. Ieviesīsi korekcijas ierastajā darba vidē un attiecībās ar komandas biedriem. Tēriņus, kas saistīti ar jaunas tehnikas iegādi, ieteicams nedaudz atlikt.

Skorpions

Apjukums, uz kuru pusi doties, var iestāties tiem, kuri jau kādu laiku ir nepamierinātības pozīcijā esošajā darba vietā. Pajautā padomu kādam speciālistam! Ieteicams izvairīties no naudas aizdošanas citiem, jo tas var būt neatgriezensiki. Atceries, ka tu pats esi savas dzīves veidotājs.

Strēlnieks

Kļūsi pieprasītāks speciālists savā jomā. Tavas prasmes tiks novērtētas ļoti augstu. Tava darba kvalitāte būs panākumu atslēga šajā nedēļā. Esi aktīvāks sociālos tīklos un demonstrē to, ko tu radi. Patīkamu pārsteigumu naudas izteiksmē saņemsi no sava sadarbības partnera.

Mežāzis

Papildus darbi un savas lietas būs jāatliek malā. Visa uzmanība un enerģija būs jāvelta saviem tiešajiem pienākumiem. Aktuālā situācija darbā ļaus novērtēt to, kas ir, un atteikties no tā, kas vairs nesagādā prieku. Tavas zināšanas ir tavu ienākumu atslēga. Droši investē kursos!

Ūdensvīrs

Izmantojot iespējas, kas nāk tavā virzienā, gūsi vērtīgu pieredzi. Lielāks darbu apjoms ļaus paveikt vairāk. Nebaidies no papildu pienākumiem. Attiecībās ar darba kolēģiem gaisā var virmot skaudības smarža. Veiksmīgs ieguldījums būs nekustamajā īpašumā un savas dzīves vietas kvalitātes uzlabošanā.

Zivis

Gaidāmas labas izaugsmes iespējas! Papildu ienākumu iespējas tiks saskatītas ātrākos tempos realizējot kādu no savām idejām. Sekojot visuma zīmēm, tu sasniegsi iecerēto. Partnerattiecībās kāds kopīgs projekts jūs vienos vēl ciešāk. Nesteidzini otru, kā arī jautājumi otra virzienā šobrīd ir lieki.

Lasiet arī: Atļauja saņemta – decembrī sāks kursēt jaunie elektrovilcieni

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube