Publicitātes foto

Investīciju fonds Baltic Horizon Fund” par savu vadības partneri Rīgā populārā tirdzniecības centra Galerija Centrs” pārvaldībā izvēlējies nekustamo īpašumu kompāniju Newsec”. Sākot ar 1.februāri Newsec” eksperti nodrošinās visus ar tirdzniecības centra uzturēšanu, tā nekustamo īpašumu pārvaldīšanu, nomu, grāmatvedību, kā arī marketingu saistītos pakalpojumus. 

Šīs izmaiņas iezīmēs arī jaunu posmu tirdzniecības centra attīstības stratēģijā, informē “Galerija Centrs” pārstāvji.

“Galerija Centrs” vadības uzticēšana nekustamo īpašumu kompānijai “Newsec” ir nākamais solis tirdzniecības centra attīstības stratēģijā, kas, kā norāda “Baltic Horizon Fund” vadība, ļaus tam saglabāt savu unikalitāti un vizionāro raksturu. Kompānija “Newsec” var lepoties ar plašu pieredzi tirdzniecības centru pārvaldībā un mazumtirdzniecības nozarē, un tās pārvaldīto īpašumu vidū ir arī “Baltic Horizon Fund” piederošais tirdzniecības centrs “Europa” Lietuvas galvaspilsētā Viļņā.

Turpmākajos gados “Galerija Centrs” attīstības stratēģija paredz gan jaunu zīmolu piesaisti, gan citas vēl vērienīgākas pārmaiņas.

“”Newsec” mērķis, pārņemot centra vadību, būs nostiprināt pirmā stāva nomnieku kombināciju, piesaistot vairāk starptautisku zīmolu, padarot to atbilstošāku tūristu un ātro apmeklējumu klientu vajadzībām. Tāpat tiks domāts par plašāku pakalpojumu klāstu skaistumkopšanas, sporta un estētikas jomā, kā arī biroju telpu piedāvājumu. “Galerija Centrs” apmeklētājus nākotnē, iespējams, pārsteigs arī jauns tirdzniecības centra nosaukums, kas šobrīd top – sekojiet līdzi jaunumiem,” par tirdzniecības centra attīstības plāniem stāsta  “Newsec” Aktīvu pārvaldības grupas vadītāja Baltijas valstīs Rida Kalvaitiene.

Gada laikā kopš uzņēmums “Newsec” pārņēmis “Baltic Horizon Fund” Viļņas biznesa rajonā piederošā tirdzniecības centra “Europa” vadību, tirdzniecības centram izstrādāta un ieviesta jauna attīstības stratēģija, noslēgti 12 līgumu ar jauniem nomniekiem par telpām gandrīz 3000 kvadrātmetru platībā, kā arī izdevies par 53% palielināt tirdzniecības centra ieņēmumus.

“Europa” arī ieguvis BREIA balvu kā labākais tirdzniecības centrs Baltijā.

“Pašā Rīgas sirdī esošā “Galerija Centrs” jau daudzus gadu desmitus ir viens no pilsētas simboliem. Tā ir neatņemama Rīgas iedzīvotāju un viesu dzīves sastāvdaļa, un mēs esam ārkārtīgi lepni, ka šis 1938.gadā būvētais unikālais īpašums ir mūsu fonda portfelī. Mēs izjūtam lielu atbildību tirdzniecības centru pielāgot Baltijas valstu lielākās galvaspilsētās – Rīgas aktuālajām vajadzībām, taču saglabāt arī tā vēsturisko vērtību. Pēdējo gadu laikā veiktas būtiskas investīcijas ēkas atjaunošanā, lai tajā atvērtu jaunas komercplatības un piedāvātu unikālu iepirkšanās pieredzi apmeklētājiem,” saka “Baltic Horizon Fund” vadītājs Tarmo Karotams.

Lasiet arī: Izpostīta pazudušās Annas Jansones mirušās meitiņas kapu kopiņa

“Galerija Centrs” īpašnieka – nekustamo īpašumu fonda “Baltic Horizon Fund” portfeli šobrīd veido 12 īpašumi Baltijas valstu galvaspilsētās, kuru kopējā vērtība pārsniedz 278,8 miljonus eiro. Latvijā fondam pieder unikālā dizaina biroju centrs Vaiņodes ielā 1, “Upmales biroji” Mūkusalas ielā 101, augsti funkcionālais biznesa centrs S27 Skanstes ielā 27 un komercplatību ēka Mežciemā, kur darbojas lielveikals “Sky”.

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: altic Horizon Fund.Galerija CentrsNewsecRīga

youtube icon
Abonēt youtube