Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 1. līdz 7. decembrim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Panākumi darbā būs atkarīgi no tavas iniciatīvas un lieliskajām komunikācijas prasmēm. Izvairīsies tērēt lielākas naudas summas savām izklaidēm. Laba būs nejauši gūtā reklāma, kas manāmi vairos tavu popularitāti profesionālajā jomā. Esi pateicīgs par piedāvātajām iespējām.

Vērsis

Būs jāizvērtē veicamo darbību secība prioritārā kārtībā. Sadarbības iespējas tiks piedāvātas saistībā ar kādu tavu interesi saistošu projektu. Darba meklētājiem paveiksies to atrast tur, kur tas netika meklēts. Izvērtē rūpīgi, cik un kam tu resursus atdod.

Dvīņi

Tiks saskatītas darba iespējas tādā jomā, kas vēl nav līdz galam apgūta. Droši dodies nezināmajā, taču izzināmajā virzienā. Jo interesantāk tev būs, jo tu labāk jutīsies savā darba lauciņā. Nav vēlams tērēt uz dārgiem ceļojumiem.

Vēzis

Nelielas raizes tiks piedzīvotas saistībā ar jaunajiem kolēģiem vai darbiniekiem, ja esi uzņēmējs. Rūpīgāk plānosi savu laiku. Atceries, ka tava centība atmaksāsies. Izvairies no spontānu un nepārdomātu sadzīvisku lietu iegādes. Nesen izveidotajās attiecībās būs skaists romantikas pilns laiks.

Lauva

Uzsākot jaunu darbu, jutīsies gluži kā zivs ūdenī. Sajūta, ka esi  īstajā vietā, savā amatā raisīs ļoti patīkamas emocijas. Samērā vilinošs un tev pa spēkam izskanēs piedāvājums par jaunas pieredzes gūšanu ārzemēs. Tavas prasmes un zināšanas tiks bagātīgi atalgotas.

Jaunava

Tiks saņemta atzinība par izcili veiktajiem pienākumiem kādā uzņēmumā. Ar veselību un labsajūtu saistītajās nozarēs strādājošiem nāksies saskarties ar diezgan lielu darbu apjomu. Tas būs daudz vienkāršāk, nekā šķiet! Uzlabosies materiālā situācija.

Svari

Nopietns pavērsiens karjerā ļaus gūt uzvaru. Savas vērtības apzināšanās profesionālajā jomā var radīt domstarpības ar līdzcilvēkiem. Atceries, ka visiem labs nebūsi nekad, vienmēr atradīsies kāds kaitēklītis. Rūpīgāk izanalizēsi savu piedāvāto pakalpojumu cenrādi.

Skorpions

Darba kolektīvā samilzušās nesaskaņas var pabojāt klimatu visā uzņēmumā. Paturi pie sevis idejas, kas radušās saistībā ar tavu individuālo uzņēmējdarbību. Izvērtē katru sadarbības piedāvājumu. Papildus izdevumi būs saistīti ar gaidāmajiem svētkiem un dāvanu iegādi.

Strēlnieks

Radušās grūtības darba vietā uztversi kā pārbaudījumu uz izturību. Pārmaiņas nāks tev par labu, pat, ja sākumā tā nemaz nešķiet. Ievies korekcijas savu darbu plānos. Manāmi uzlabosies tava finansiālā situācija, kā rezultātā atļausies iegādāties to, par ko esi jau gadiem sapņojis.

Mežāzis

Doma par savas uzņēmējdarbības uzsākšanu ir realizējama diezgan viegli. Paļaujies uz sevi un savām prasmēm. Izvairīsies tērēt lielākas naudas summas par pakalpojumiem, kas neatbilst tev vēlamajai kvalitātei. Mīļums, kas nāks no tevis, uzlabos attiecības ar mīļoto cilvēku.

Ūdensvīrs

Tava pašsajūta būs rādītājs tam vai esi vai neesi sev piemērotā darba vidē un amatā. Prātu un nervus kutinošas situācijas mudinās izdarīt nopietnu izvēli, kuras rezultātā tu būsi ieguvējs. Prēmiju vai naudas balvu saņemsi par kāda vērienīga pasākuma noorganizēšanu.

Zivis

Paraudzīsies tālāk aiz horizonta un iegūsi pieredzi, pavēršot plašāku darbības jomu. Īpaši ienesīgs laiks būs tiem, kuri darbojas ar izglītību un kultūru saistītās jomās. Ieguldījums atpūtas braucienā radīs gandarījumu. Ļausies attiecību burvībai!

Lasiet arī: Kariņa privātie lidojumi izmaksājuši 1,3 miljonus eiro – daudz vairāk, nekā sākotnēji izskanējis

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube