Vladimirs Putins. Foto: Instagram @russian_kremlin

Krievijas prezidents Vladimirs Putins milzīgo ovālo galdu, kas iepriekš ne reizi vien licis pasaulei smieties, nomainījis pret taisnstūrveida. No šī brīža starp Kremļa saimnieku un viņa viesiem ir milzīgs tukšums, ziņo Spiegel.

Pirmo reizi savus viesus Putins sēdināja pie taisnstūrveida galda, Kremļa Katrīnas zālē uzņemot valsts divpadsmit reliģiskos līderus. Tajā pašā laikā viņš pats bija vienīgais, kurš ieņēma vietu pa vidu galda pretējā pusē, ievērojamā attālumā no visiem diskusijas dalībniekiem. Starp Krievijas diktatoru un viņa viesiem, tostarp Krievijas pareizticīgās baznīcas galvu, bijis aptuveni sešu metru liels attālums.

Kā zināms, soctīklu lietotāji iesmēja arī par iepriekšējo Putina izmantoto galdu, spekulējot par tā saistību ar korona pandēmiju un Putina bailēm inficēties ar vīrusu Covid-19.

Jaunais galda modelis liecina, ka Putins joprojām dod priekšroku distancei. Galds ir tik milzīgs, ka visiem pie tā sēdošajiem nepieciešams mikrofons, vēsta izdevums.

Jaunā galda forma ātri vien soctīklu lietotājos izraisīja vēlmi iesmiet, radot dažādas memes: daži interneta lietotāji galda vidū novietoja baseinu, citi tajā ielika gumijas pīli.

Sākoties Covid-19 pandēmijai, 2022. gada aprīlī pasaule pirmo reizi ieraudzīja Putina sešmetrīgo galdu, kas lika smieties. Ovālais galds bijis sešus metrus garš un 2,60 metrus plats. Tas bija izgatavots no dabīgā koka, ar balti lakotu virsu. Tajā brīdī arī parādījās baumas, ka Putins baidās saslimt ar koronavīrusu.

Lasiet arī: «Nozīmīgs būs 17. maijs!» – astrologi atklāj, kas Ukrainu gaida nākamgad

Saistītās tēmas: galdsVladimirs Putins

youtube icon
Abonēt youtube