Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 8. līdz 14. decembrim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Plānotie darbi strauji ritēs uz priekšu. Jauna pieredze tiks gūta, uzņemoties papildu pienākumus. Neraizējies, jo tas nebūs tik sarežģīti, kā tev sākumā šķiet. Pārliecība radīsies darot! Attiecībās nav vēlams pieņemt lēmumus steigā, jo vēlāk var nākties to nožēlot.

Vērsis

Būsi pretimnākošs un atsaucīgs attiecībā uz jaunām sadarbības iespējām ārvalstīs. Saņemsies drosmi atteikties no tiem darba pienākumiem, kas jau kādu laiku nesniedz ne prieku, ne motivāciju to darīt. Tev nozīmīgs būs ieguldījums savas personiskās izaugsmes nodarbībās.

Dvīņi

Nelielas izmaiņas tavu darbu gaitā un grafikos nāks par labu tavai pašsajūtai. Mēģināsi izvairīties no darbiem, kas neraisa priecīgas emocijas. Iemācoties pateikt “nē”, norūdīsi savu raksturu! Risinot domstarpības, kas radušās pārpratumu rezultātā, kompromiss netiks rasts.

Vēzis

Nepatīkamu situāciju caurvītas risināsies attiecības ar kādu no darba kolēģiem. Tiks izvērtēts tas, cik daudz esi izlīdzējis un izpalīdzējis kādam darbā. Lielāki izdevumi būs saistīti ar gaidāmajiem svētkiem. Labs darba piedāvājums var izskanēt no iepriekšējā darba devēja.

Lauva

Pienākumu apjoms būs kā pārbaudījums tam, cik tu spēj izturēt. Darba meklētāji paraudzīsies nedaudz tālāk, ārpus valsts robežām. Ļaujies pārmaiņām un neturies pie tā, kur tevi neciena un nenovērtē. Naudas būs pietiekami daudz, lai izlīdzinātu līdzšinējās finansiālās bedres.

Jaunava

Novērtējums no augstākstāvošo puses mudinās pacensties vēl vairāk. Tavs čaklums tiks dāsni atalgots. Pacieties mazliet. Būs jāpieņem lēmums par to, vai uzsākt mācības ārvalstīs, kas būs vērtīgas tavā karjerā nākotnē. Iepriecināsi pats sevi ar kādu pirkumu, ko esi pelnījis.

Svari

Nāksies pielikt diezgan lielas pūles, lai savu iecerēto darbu paveiktu nevainojami. Vairākkārt pārdarot savas iestrādes tu tikai iegūsi, nevis iztērēsi laiku. Rezultāts nesīs prieku un gandarījumu. Vēlme iegādāties, nomanīt iekārtas un ierīces uz jaunām būs diezgan liela.

Skorpions

Ar milzīgu vēlmi darboties savā nesen uzsāktajā biznesā spēsi paveikt daudz vairāk nekā no sevis esi gaidījis. Neliels pielikums pie algas ļaus sajusties pamanītam un novērtētam kā sava amata meistaram. Savā uzņēmējdarbībā strādājošiem ieguldījumu būs krietni vairāk nekā ienākumu.

Strēlnieks

Dalot uzmanību uz vairākām lietām vienlaicīgi, vari palaist garām kādu ļoti svarīgu niansi. Rūpīgāk pievērs uzmanību saņemtajai informācijai. Palūdz padomu kādam viedam prātam! Gluži kā dzimšanas dienas dāvana, tiks saņemta pateicība par paveiktajiem labajiem darbiem.

Mežāzis

Mērķtiecīga darbošanās sociālajos tīklos var vairot tavu popularitāti profesionālajā jomā. Izvērtē to, kā tu demonstrē un pasniedz informāciju plašākai sabiedrībai. Radīsies jauna biznesa ideja! Papildu peļņas iespējas tiks saskatītas, liekot lietā kādu no saviem radošajiem talantiem.

Ūdensvīrs

Pievērs uzmanību mazām niansēm dokumentos, kurus būs jāparaksta tuvākajās dienās. Tiks piedāvātas papildu peļņas gūšanas iespējas saistībā ar savu profesiju. Atļausies iegādāties kaut ko labāku un vērtīgāku sev. Pietaupi resursus, izdodot naudu par izklaidējošiem pasākumiem.

Zivis

Pateicoties savam veikumam, izpelnīsies uzmanību un tiksi apmirdzēts arī prožektoru gaismā. Ķersies klāt sava projekta izstrādei. Papildus naudiņas nāks par iepriekš veiktajām investīcijām. Kvalitatīvi pavadītais laiks kopā ar mīļoto cilvēku ļaus starot laimīgās sajūtās.

Lasiet arī: FOTO | Jūrmala saposusies Ziemassvētkiem

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube