Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 15. līdz 21. decembrim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Prāta un tavu iekšējo sajūtu diskusija mudinās pieņemt nozīmīgu lēmumu saistībā ar pienākumiem, kas tev ir jāpaveic. Uzdrošinies uzsākt to, par ko jau domā kādu laiku. Papildu ienākumi nāks par kādu no taviem talantiem un ļaus iekrāt kādam vērtīgam pirkumam nākotnē.

Vērsis

Īpaša veiksme būs ar pārdošanu saistītajās jomās strādājošiem. Gaidāmo svētku laiks arī darbā radīs daudz spraigu, taču gala rezultātā patīkamu brīžu. Tava centība tiks pamanīta un novērtēta no klientu puses. Lielāki izdevumi būs saistībā ar tēriņiem dāvanām.

Dvīņi

Daudz resursu – gan fizisko, gan materiālo – būs jāiegulda savas profesionālās darbības popularitātes veicināšanā. Centība un nopietna pieeja darbam dos vērā ņemamus rezultātus. Ienākumi tiks gūti, ja vien nopietnāk pievērsīsies kādam nesen iesāktam projektam.

Vēzis

Kāpums augšup pa karjeras kāpnēm ļaus virzīties uz priekšu ar vēl lielāku jaudu. Pateicoties atbalstītajiem, tu spēsi izmainīt apstākļus, kas tevi nepamierināja. Nav vēlams kavēties pagātnes notikumos. Labs finansiāls ieguvums būs saistīts ar kādu negaidītu darījumu.

Lauva

Iedvesma būs atnākusi pie tiem, kuri darbojas mūzikas, mākslas jomā. Idejas ir jāsteidz realizēt pēc iespējas ātrāk. Nebaidies palūgt padomu kādam, tavuprāt,  zinošākam cilvēkiem. Būs jāpievērš uzmanība izdevumiem, kas ir saistīti ar izklaidēm un būtībā nevajadzīgu lietu iegādi.

Jaunava

Prieks par paveiktajiem darbiem ļaus izvirzīt jaunus mērķus, ko vēlēsies sasniegt tuvākajā laikā. Tiks rastas iespējas, kā pēc iespējas labāk atvieglot savu darba ikdienu. Uzlabosies attiecības ar kolēģiem. Nav vēlams tērēt lielākas naudas summas un elektroiekārtām un telefoniem.

Svari

Gandarījums pašam par sevi būs jūtams un arī citiem redzams. Izdevies un veiksmīgs būs darba rezultāts, kuram pēdējā laikā tu esi veltījis ļoti daudz sava brīvā laika un resursu. Būsi vērtīgi ieguldījis laiku! Labas peļņas laiks ļaus piepildīt kaut ko sen kārotu no savu vēlmju saraksta.

Skorpions

Tie, kuri ir darba meklējumos, to atradīs pavisam drīz. Individuālajā sektorā strādājošiem darba būs ļoti daudz. Atpūtai sanāks mazāk laika, īpaši pirmssvētku laikā tas būs jūtams.  Tēriņi, kas saistīti ar savas uzņēmējdarbības pilnveidošanu būs diezgan lieli.

Strēlnieks

Ar optimistisku skatu esošo situāciju spēsi pavērst sev par labu.  Tiks saskatīti jauni pavedieni efektīvākai biznesa attīstīšanai. Attiecībās mājokļa labiekārtošana un tā rotāšana svētkiem radīs gan kopīgas rūpes, gan arī sirsnīgus kopā būšanas mirkļus.

Mežāzis

Tiks piedāvāta iespēja savus talantus izvērst plašumā. Tava mērķtiecība tev palīdzēs. Kļūsi atpazīstamāks sava amata meistars. Neraizējies par konkurentiem, tie darīs tevi tikai spēcīgāku. Lielāki izdevumi būs saistīti ar plānoto atpūtas braucienu uz siltajām zemēm.

Ūdensvīrs

Veiksmīgi attīstīsies sadarbība ar jauno darījumu partneri. Pārņems sajūta, ka esat zināmi jau sen un darbi ritēs gludi, bez starpgadījumiem. Tiksi novērtēts kā augsta līmeņa speciālists. Piepildīsi kādu sapni, uz kuru ejot ceļš ir bijis līkločiem vīts.

Zivis

Būs jāpamaina ierasto darbu secība, ieteicams ļauties jauniem izaicinājumiem. Pat ja nav pieredzes, tu to iegūsi darot. Meties iekšā nezināmajā un pēc kāda laika atskārtīsi, ka tas ir labākais, kas varēja būt! Saņemsi prēmiju vai pateicību, kas priekš tevis būs liela vērtība.

Lasiet arī: «Es esmu redzējis visu» – Mārča Judža kaimiņš vairs nespēj klusēt

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube