Vladimirs Putins. Foto: Instagram @russian_kremlin

“Bez zvaigznēm jau ir skaidra atbilde, nemirst Putins, lai kā arī daudzi gaidītu. Viņam diemžēl nekas nedraud,” vaicāts, vai Krievijas prezidents Vladimirs Putins tiks pārvēlēts un kā attīstīsies karš Ukrainā, žurnālam “Privātā Dzīve” norāda latviešu astrologs Andris Račs.

“Varbūt kāds astrologs pamana kādu pēkšņu atentātu, bet es tādu pagaidām neredzu,”  piebilst Račs.

“Ukrainas prezidentam Volodimiram Zelenskim kara sākumā bija labs zvaigžņu stāvoklis, taču tagad tas ir mērens. Es necerētu, ka tagad pēkšņi kaut kas mainīsies. Gada otrajā pusē Zelenska zvaigznes uzlabojas, bet es joprojām neesmu mainījis savas domas par šī kara procesa vispārīgo iznākumu. Proti, lēni un mokoši uzvara būs Ukrainas pusē, taču tā varētu zaudēt daļu teritorijas,” žurnālam norāda Račs.

Tikmēr ukraiņu astrologi Aleksejs un Anna Suhanovi prognozē, ka 2024. gadā Ukraina ieies periodā, ko astroloģijā uzskata par pozitīvu un spēcīgu, ar potenciālu izbeigt karu un uzvarēt tajā.

“Šis periods ilgs no 2024. gada 17. maija līdz 2025. gada 5. martam. Svarīgi atzīmēt, ka tas būs saistīts arī ar vēlēšanu rīkošanas jautājumiem – kara beigas ir svarīgas to rīkošanai un var paātrināt Ukrainas integrācijas procesu tādās pasaules institūcijās kā ES un NATO,” astrologu teikto citē Unian.

Astrologi piebilst, ka nosacīti nākamo gadu var sadalīt divās daļās: līdz 2024. gada 17. maijam un pēc šī datuma.

“Periods līdz 17.maijam būs grūtāks, bet pēc šī datuma sāksies gaišākā un pozitīvākā gada daļa. Šo datumu var saukt par nozīmīgu pagrieziena punktu 2024.gada laikā,” uzsver Suhanovi.

Lasiet arī: Judzis: Rūtai psihiatrs ir izrakstījis zāles, bet viņa nedzer tās

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube