Foto: Nataļja Vaseva (lasītājas iesūtīts foto)

Šonedēļ ciklonu ietekmē vējš atsevišķās dienās būs brāzmains, bet Ziemassvētku nogalē vietām uzsnigs, kā arī brīžiem termometra stabiņš noslīdēs zem 0 grādu atzīmes, informē Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Trešdien, 20.decembrī, dienas pirmajā pusē debesis vietām skaidrosies, bet vēlāk mākoņu būs vairāk un gaidāmi nokrišņi – lietu nomainīs slapjš sniegs, vietām arī sniegs. Lielāka nokrišņu intensitāte būs valsts rietumos. Dienvidrietumu, rietumu vējš pūtīs lēni līdz mēreni, jūras piekrastē kļūstot brāzmainam. Gaisa temperatūra būs -1…+5 grādi.

Atlikušajās darba dienās laika apstākļi būtiski neuzlabosies. Visā valsts teritorijā palaikam gaidāms ne tikai lietus, vietām pat ilgstošs, kas atsevišķās upēs pasliktinās hidroloģisko situāciju, bet arī slapjš sniegs un sniegs.

Vējš atkal pastiprināsies, stiprākās brāzmas būs jūtamas jūras piekrastes tuvumā. Gaisa temperatūra joprojām pieturēsies -1…+4 grādu robežās.

Ziemassvētku brīvdienās Latvijā ieplūdīs vēsāks gaiss un gaisa temperatūra nedaudz pazemināsies, diennakts tumšajās stundās daudzviet, bet dienās galvenokārt valsts austrumos termometra stabiņam noslīdot zem 0 grādu atzīmes. Vietām uzsnigs, sniedzot cerību par baltiem Ziemassvētkiem.

Lasiet arī; Ņirgājās un apsaukāja par kropli – Judžu kaimiņš atklāj jaunas detaļas par pāra kopdzīvi

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube