Foto: Pexels

Līdz Jaunajam gadam palicis pavisam nedaudz, un, iespējams, arī tu jau domā, ko celt galdā Vecgada vakarā. Plānojot ēdienkarti, vērts zināt, kas nākamā gada patronam – koka Pūķim – garšo un kas galīgi neiet pie sirds!

Pēc astrologa Vlada Rosa teiktā, šogad var un pat vēlams iztikt bez ierastajiem, klasiskajiem salātiem, jo koka Pūķim tie vienkārši negaršo, vēsta Unian.

Tā kā pūķis ir mītisks dzīvnieks, kas spļauj uguni, tam pie sirds ies piparotas un asas maltītes. Līdz ar to Vecgada vakarā var celt galdā kaut ko no kaukāziešu vai indiešu virtuves.

Astrologs iesaka Vecgada vakarā ēst eksotiskākus ēdienus, tāpat ļoti vēlams ir šampanietis, bet telpas ieteicams izrotāt ar  baloniem.

“Nav nepieciešams likt galdā ierastos salātus – “Siļķi kažokā” vai “Olivjē”. Pūķim nepatīk zivju produkti un konservi,” teic astrologs, piebilstot, ka nevēlamo produktu sarakstam viņš pievienotu arī marinētus gurķus un stipro alkoholu.

Tāpat astroloģijas eksperts iesaka pievērst uzmanību nākamā gada krāsu shēmai. Ross iesaka izmantot zaļas, smaragda, zilas, metāliskas vai sudraba krāsas galdautu. Vienlaikus astrologs iesaka būt ļoti uzmanīgiem ar sarkano, melno un tumši zilo krāsu, jo tās Pūķim nemaz nepatīk.

Lasiet arī; Judžu kaimiņš: Rūta un viņas māte spēlē teātri, lai nofilmētu safabricētu video

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube