Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 22. līdz 28. decembrim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Tiks pabīdītas malā visas ikdienišķās situācijas, lai koncentrētos uz to, kas vēl šajā gadā ir jāpaveic. Lēniem, taču pamatīgiem soļiem gūsi vēlamo rezultātu. Izvērtē katru potenciālo sadarbību, pirms to uzsākt.

Vērsis

Aktīvāka pievēršanās ģimenes biznesa pilnveidošanai, īpaši tirdzniecības jomā strādājošajiem, ļaus gūt jaunu, līdz šim nezināmu pieredzi. Nepārdzīvo, ja tev šķiet, ka esi nonācis strupceļā. Viss sakārtosies!

Dvīņi

Nāksies čakli pastrādāt arī svētku dienās. Atpūtai piemērots laiks būs janvāra pirmajās dienās, ko ieteicams pavadīt kvalitatīvi. Brīvdienās arī jaunas idejas radīsies, ko ieteicams realizēt. Finansiāli ieguldījumi tālākā atpūtas braucienā radīs prieku un gandarījumu.

Vēzis

Jaunus izaicinājumus pieņemot, tā būs pareizākā izvēle, lai augtu savā profesionālajā darbībā. Ļaujies nezināmajam un neprastajam, pat ja tavs prāts saka pavisam ko citu. Šoreiz ieklausies savā intuīcijā. Samērā lielas naudas summas tiks tērētas pasākumiem.

Lauva

Uzņēmējdarbība attīstīsies augšup ar vērienu. Tiks saskatītas izaugsmes iespējas arī citā, tev pavisam jaunā darbības veidā. Ņem vērā to, ka gūtā mācība šajās dienās saistībā ar darba kolēģiem mudinās būt tālredzīgākam nākotnē.

Jaunava

Labs darba piedāvājums tiks saņemts pašā gada nogalē. Uzskati to kā balvu par visu iepriekš paveikto.  Īstais laiks ļauties izaicinājumam un nolikt malā zemo pārliecību par savu meistarību. Piemaksa par labi paveikto darbu ļaus piepildīt kādu savu sapni.

Svari

Veicamo pienākumu apjoms būs gana liels. Atelpas brīžiem svētku dienās sanāks mazāk laika. Gandarījums par paveikto ļaus radīt jaunus projektus, ko paveikt nākamajā gadā. Vērienīgs ieguvums par paveikto ļaus ieguldīt mērķos, kas saistīti ar tavām nākotnes iespējām biznesā.

Skorpions

Beidzot, pēc tik jaudīgi un raženi nostrādāta laika, ir pienācis laiks atpūtai. Esi pelnījis ļauties atvaļinājuma burvībai un pabīdīt malā visu. Atceries latviešu sakāmvārdu: darbs nav zaķis, neaizbēgs. Ļaujies sevis palutināšanai ar skaistuma procedūrām.

Strēlnieks

Pavisam negaidītā un neparastā veidā tev tiks dota iespēja pielietot savas zināšanas un parādīt savas prasmes vislabākajā veidā. Saņemtie komplimenti un atzinība tevi priecēs. Ļaujies jaunas pieredzes gūšanai!

Mežāzis

Radošas aktivitātes, īpaši svētku laikā, caurvīs tavu ikdienu. Prieks būs par to, ka būsi citiem radījis prieku ar savu centību, rūpēm un darbiem. Līdz ar jaunu gadu nāks labs darba piedāvājums!  Ļaujies jaunām peļņas iespējām.

Ūdensvīrs

Tiem, kuri ir darba meklējumos, situācija atrisināsies pavisam viegli pat apbrīnojami pārsteidzošā veidā! Atzinīgus, pateicības pilnus vārdus tu saņemsi no priekšniecības. Apjautīsi, ka ir labi strādāt šajā kompānijā!

Zivis

Lielākiem un mazākiem darbiem būs piepildīts svētku laiks. Taču arī atpūtai laika pietiks. Izbaudi katru mirkli! Tava profesionālā darbība virzīsies augšup jaunā līmenī. Iemantosi labu slavu! Partnerattiecībās notiks brīnums!

Lasiet arī; Judžiem pietuvināts cilvēks: Rūta neatzīst mūsdienu medicīnu, izglītību un citas laicīgas lietas

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube