Foto: Pexels

Atbilstoši austrumu kalendāram, 2024. gada 10. februārī iestāsies Zaļā koka Pūķa gads. Tiek uzskatīts, ka Pūķa enerģija palīdz sasniegt mērķus, kas saistīti ar personīgo dzīvi un karjeru. Tas nozīmē, ka tiem, kuri plāno sasniegt paaugstinājumu savā profesijā, kā arī precēties vai šķirties, šis gads būs īstu sasniegumu laiks, vēsta Wday.

Astroloģe un tarologe Jūlija Ļifanova stāsta, kāpēc gaidāmais 2024. gads būs nozīmīgs karjeristiem un tiem, kuri sapņo par laulību.

#1 Karjera

Tiek uzskatīts, ka Pūķa gadā galvenais ir realizēt savu karjeras potenciālu. Pūķim ir lieliska intuīcija, pateicoties kurai viņš daudz ko var paredzēt vairākus soļus uz priekšu. Tieši tāpēc 2024. gadā tev vajadzētu uzsākt biznesu vai vairāk strādāt sev – tava intuīcija tevi “novedīs” tur, kur tev jābūt.

#2 Uguns

Šajā gadā iespējams lielāks skaits ugunsgrēku nekā parasti, jo 2024. gads būs koka Pūķa gads.  Visticamāk, 2024. gadā būs kāds fenomenāls ugunsgrēks, par ko runās vēl ilgi vai arī gaidāms spēcīgs vulkāna izvirdums kādā no pasaules valstīm, pieļauj astroloģe.

#3 Veselīgs dzīvesveids

Ķīniešu medicīnā Pūķis ir atbildīgs par kuņģi un aizkuņģa dziedzeri, kas nozīmē, ka no veselības viedokļa Zaļā pūķa gads liks mums pievērsties uzturam. Daudzi var piedzīvot gremošanas problēmu saasināšanos, bet tikai tāpēc, lai sāktu vairāk domāt par veselīgu dzīvesveidu un tā sakārtošanu.

#4 Katastrofas

Zaļā koka Pūķa gads būs garais gads, un, kā liecina dažādu tautu ticējumi un novērojumi, tieši šādos gados notiek vislielākais politisko un dabas katastrofu skaits. Piemēram, pēdējā garajā gadā (2020. gadā) pasaule saskārās ar koronavīrusa pandēmiju. Visticamāk, 2024. gadā varētu notikt kaut kas liels un šokējošs visas pasaules mērogā. Taču pozitīvais ir tas, ka Pūķa gads vienmēr beidzas ar svētkiem, proti, risinājums problēmai tomēr tiks atrasts, norāda astroloģe.

#5 Mistiski notikumi

Pūķis ir vienīgais radījums ķīniešu astroloģijā, kas patiesībā neeksistē. Tas nozīmē, ka 2024. gadā ikviena cilvēka liktenī var notikt teju mistisks notikums. Tikšanās ar karmisko dzīves partneri, slavas iegūšana vai mantojuma saņemšana.

Lasiet arī: Ko gaidīt no 2024. gada – 15 dažādi nākamā gada horoskopi vienuviet

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: garais gadsPūķa gads

youtube icon
Abonēt youtube