Foto: Pixabay/ StockSnap

Neskatoties uz to, ka daudzi retrogrādo Merkuru sauc par neveiksmju vēstnesi un pagātnes atgriešanās periodu, dažkārt tas var labvēlīgi ietekmēt situācijas attīstību. Astroloģe un tarologe Jūlija Lifanova portālam Wday skaidro, kāpēc aprīlī  vairākām zodiaka zīmēm retrogrādā Merkura periods nāks par labu.

Merkurs būs retrogrāds laika posmā no 2. līdz 26. aprīlim.

Lauva

Retrogrādais Merkurs ietekmēs sektoru, kas nosaka Lauvas zīmē dzimušo attīstību, personīgās vērtības un uzskatus. Pie jums var atgriezties kāds no jūsu pagātnes vai situācijas, kas palīdzēs jums iegūt dziļāku izpratni par to, kas nosaka jūsu dzīves mērķi. Proti, kādi ir jūsu morāles principi, ticība un kas jūs paaugstina kā cilvēku. Varat atgriezties pie mācībām, kuras apmeklējāt iepriekš, bet nepabeidzāt, tāpat iespējama tikšanās ar klasesbiedriem vai kursabiedriem. Merkurs atradīsies vienā zīmē ar Sauli un Nākotnes mezglu – jūsu pagātnes idejas vai uzskati var palīdzēt jums kļūt slavenam. Tāpēc pievērsieties pašreklāmai, runājiet vairāk publiski un dariet par sevi zināmu citiem. Labs periods, lai ceļotu uz vietām, kur esat bijis iepriekš.

Strēlnieks

Retrogrādais Merkurs ietekmēs jūsu  mīlestības sektoru, tāpēc gaidāma komunikācija ar tiem, kuri palīdzēs saprast, kas ir laime. Šis pamatjautājums var novest pie vēlmes iegūt bērnu un runāt par to ar savu partneri. Bijušais mīļotais cilvēks var atgriezties jūsu dzīvē, lai pavasarī karmiski pabeigtu agrāk iesākto. Viss aprīlis ir ideāls laiks, lai atgrieztos pie agrāk piekoptajiem treniņiem vai pievienotos to cilvēku klubam, kuri piekopj aktīvu vai pat bīstamu (militāru vai ekstrēmu) dzīvesveidu. Daudziem Strēlniekiem, kuri attīsta savu biznesu, retrogrādais Merkurs atnesīs klientus un iespēju padarīt savu projektu labāku un atpazīstamāku.

Vēzis

Iespēja pārskatīt savus mērķus, kā arī runāt ar vadību un iegūt paaugstinājumu, ir tas, ko retrogrādais Merkurs var dot Vēzim. Visticamāk, aprīlis jums būs ne tikai efektīvs, bet arī veiksmīgs sociālo panākumu ziņā. Piemēram, jūs varat iegūt to statusu, par kuru jau sen esat sapņojis. Turklāt cilvēki no pagātnes var sazināties ar jums šajā periodā, it kā vēlētos jums palīdzēt sasniegt mērķus. Neignorējiet tikšanās lūgumus: sarunas laikā kāds cilvēks var palīdzēt atrisināt nopietnu problēmu nestandarta veidā.

Lasiet arī: «Cīnītāja un profesionāle,» – ārlietu ministra amatam izvirza diplomāti Braži

Lasiet arī:  Kariņš par lidojumiem: Tagad uzzinot, cik tas maksāja, paceļas uzacis

Lasiet arī: Lidojumu sāga: Kariņš atklāj, ko nožēlo specreisu lietā

Lasiet arī: Lelde Ceriņa un Kašers Āfrikā uzņem dokumentālu raidījumu

Lasiet arī: Divi latviešu aktieri meklēs otrās pusītes jaunā pašmāju šovā; tiek meklētas daiļavas

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube