Foto: Pixabay/MickeyLIT

Astroloģijā Marss ir karotāju planēta, un, šķērsojot katru no zodiaka zīmēm, šis “karotājs” iegūst noteiktas īpašības. Tā līdz 30. aprīlim Marss atradās Zivīs, simbolizējot mistisku karotāju, karotāju – dziednieku, savukārt no 30. aprīļa līdz 10. jūnijam uguns planēta būs Auna zvaigznājā, kas ir visspēcīgākā no Marsa pozīcijām, vēsta Wday.

Viss maijs, šķiet, savienos mūs ar neredzamu vitalitātes avotu – Marss dos mums brīvību apliecināt sevi darbībā. Īpaši tas ietekmēs vīriešus, jo šādā periodā stiprā dzimuma pārstāvji kļūst izlēmīgāki, neatlaidīgāki. Ja jums radušies pārpratumi attiecībās ar kādu uguns zīmes vīrieti (Lauva, Strēlnieks, Auns), pirms 10. jūnija šis cilvēks sevi parādīs un pieņems lēmumu, teic astroloģe Jūlija Ļifanova.

Marss virzīsies ne tikai caur Auna zīmi bet arī caur zvaigznāju, kurā atrodas nākotnes karmas mezgls. Tas nozīmē, ka Visums  virzīs mūs turp, kur atrodas mūsu izpratnes punkts. Gaidāmi jauni projekti, cilvēki, attiecības, idejas. Būs sajūta, ka līdz 30. aprīlim gads aizritējis kā ziemas miegā guļot, uzsver astroloģe.

Īpaši spēcīgs izrāviens mūs sagaida 25. maijā, kad Marss sasniegs Aptumsuma punktu. Tas nesīs tās situācijas aktivizēšanos, kas jums bija aktuāla šā gada 8. aprīlī.

Marss Aunā atbilst divu zižļu kārtij Taro kāršu kavā, kas simbolizē iespēju analīzi, jo jūs vairs nevēlēsities būt apmierināti ar to, kas jums ir. Divu zizļu galvenā nozīme ir vēlme pēc kā vairāk, skaidro astroloģe un taroloģe Ļifanova.

Visticamāk, ka maijā jutīsiet, ka vajadzētu sevi attīstīt tālāk. Piemēram, jums jau ir stabils darbs, tāpēc ir pienācis laiks meklēt papildu ienākumus. Vai arī jums ir dzīvoklis, bet tagad jūs beidzot saprotat, ka esat gatavs apsvērt iespēju iegādāties citu.

Iespējams, maijā būs jāpieņem nopietni lēmumi. “Pievērsiet uzmanību savām vajadzībām – tas ir rādītājs, cik patiesi esat apmierināts ar to, kas jums ir. Varbūt laiks doties tālāk? Ja esat kaut ko pāraudzis, tad, kamēr Marss līdz 10. jūnijam virzīsies caur Auna zvaigznāju,  iespējama ļoti liela vēlēšanās sasniegt jaunu līmeni. Paplašiniet apvāršņus!” mudina taroloģe.

Lasiet arī: Nedēļas izskaņā atkal pakāpeniski kļūs vēsāk

Lasiet arī:  Nākamgad tiks pārceltas divas darba dienas

Lasiet arī: FOTO & VIDEO | Piedaloties valsts amatpersonām, Rīgas pils Svētā Gara tornī paceļ ES karogu

Lasiet arī: No 1. maija atsevišķos ceļu posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu

Lasiet arī: Vīķei-Freibergai kauns par Latvijas atpalicību no kaimiņvalstīm

Lasiet arī: FOTO & VIDEO: Rinkēvičs viesojas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā 

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube