Foto: Pixabay/natik_1123

Protams, vīrieši ir dažādi, vieniem bērna audzināšana padodas vieglāk, citam – grūtāk. Daži ir ārkārtīgi vērīgi, gādīgi un vienmēr zina, kā nomierināt un apturēt bērna kaprīzes, savukārt citi tēva lomu uztver kā smagu nastu. Tomēr astrologi ir pārliecināti, ka ir septiņas zodiaka zīmes, kuru vidū labi tēti ir sastopami biežāk, vēsta Wday.

Jaunava

Iespējams, ka liberālākie tēvi ir Jaunavas. Viņi ir bērna labākie draugi un mentori. Šie tēti patiesi leposies ar saviem bērniem, kopā priecāsies par uzvarām un atbalstīs viņus sarežģītās un grūtās situācijās. Vārdu sakot, piedalīsies bērna dzīvē, nevis formāli būs viens no vecākiem.

Mežāzis

Mežāži ir visnobriedušākie tēti no visām zodiaka zīmēm. Viņi ir gatavi tēva statusam agrāk nekā citi vīrieši. Šis tētis zinās, kā jānorit normālai grūtniecībai, kur labāk dzemdēt, kas jānoskaidro pie ārsta un kāda aprūpe nepieciešama jaundzimušajam. Mežāzis pret bērnu izturas diezgan stingri, bet godīgi. Viņu ir grūti sadusmot; Mežāzim ir ārkārtīgi augsts pacietības līmenis.

Svari

Svaru zīmē dzimušais tētis ir diezgan konservatīvs, tāpēc bērns var pilnībā paļauties uz šādu tēvu. Šis tētis kļūs par uzticīgu mentoru savam bērnam, kurš vienmēr ir gatavs palīdzēt un dot gudrus padomus. Tāpēc šo tēvu bērni bieži izaug par cilvēkiem ar skaidrām morālām vērtībām un veselīgu pašcieņu.

Zivis

Zivis ir diezgan radošas personības. Viņi paši ir kā mazi bērni, tāpēc bērnam ar šādu tēti būs maksimāli ērti, jo viņi būs uz viena viļņa. Šie tēvi nepalaidīs garām nevienu svarīgu notikumu sava bērna dzīvē. Savukārt bērni nebaidīsies stāstīt tēvam par savām kļūdām, jo Zivis vienmēr uzklausīs ar sapratni un centīsies palīdzēt bez nosodīšanas un barga soda.

Vērsis

Vērsis ir vidēji stingrs, ļoti maigs un pacietīgs. Jums var šķist, ka viņš ir garlaicīgs, taču neuztraucieties, šī īpašība uzreiz izzūd, tiklīdz viņa garastāvoklis uzlabojas. Šī zodiaka zīme ir hiperatbildīga, tālredzīga un bezbailīga, tāpēc bērns viņam blakus vienmēr jutīsies pilnīgi droši. Un, pats galvenais, šis tētis ir labākais piemērs savam bērnam.

Lauva

Lauvas bieži pārlieku koncentrējas uz sevi, bet šī rakstura iezīme viņiem neliedz būt labiem tēviem. Lauvas zīmē dzimušie tēti pilnībā atdodas bērnu audzināšanai. Viņi ir gādīgi, saprotoši, vienmēr gatavi palīdzēt.

Vēzis

Patiesi gādīgi tēvi ir Vēži. Šis tētis ir savu bērnu labākais draugs. Viņš vienmēr ir gatavs palutināt ar dāvanām, izklaidēt un pavadīt nedēļas nogali kopā. Ar visu to Vēži ir ļoti ekonomiski, viņus nebiedē ikdienas rūpes, viņi paši ar prieku uzņemsies uz saviem pleciem uzdevumu kalnu. Vēžu tēvu vienīgais trūkums ir pārmērīgais maigums, negaidiet no viņem stingrību. Mammai nāksies samierināties ar to, ka viņa ģimenē ir stingrā, bet tētis – apbalvotājs.

Lasiet arī: «Uzvāriet roltonus, Rinkēviča kungs!» – soctīklu lietotāji sajūsmā, ka prezidents nakšņo kojās

youtube icon
Abonēt youtube