Krišjānis Kļaviņš.  Foto: Ekrānšāviņš

“Nebalsojam [Eiropas Parlamenta vēlēšanās] par profesionāliem politiķiem, balsojam par tiem cilvēkiem, kas ir gatavi iziet no komforta zonas un izdarīt, jo šis ir kara laiks. Mums vajag darītājus, nevis runātājus, nevis filozofētājus, nevis akadēmiķus,” Artusa Kaimiņa raidījumā “Suņu būda V2.0” saka žurnālists Krišjānis Kļaviņš. 

Krišjānis Kļaviņš raidījumā uzsver, ka būtiskākās lietas, kuras viņam šobrīd ir svarīgas, ir divas. “Pirmā ir tā, ka Latvija joprojām ar Evikas Siliņas atļauju turpina vest mangāna rūdu tranzītā caur savu teritoriju uz Krievijas militārajām rūpnīcām,” kā otru tēmu viņš min:

Mēs esam šobrīd ļoti nopietnā brīdī, lai zaudētu Latvijas neatkarību tuvākajos gados, un ir jautājums, kā mēs tiksim galā ar šo situāciju, jo tas, ko dara Krievija – viņa nekad nav savas imperiālās ambīcijas nolikusi malā.”

Uz Artusa Kaimiņa jautājumu, kāds ir viņa piedāvājums, Krišjānis Kļaviņš atbild “Tas, ko es redzu Saeimā, tas, ko es dzirdu Saeimas aizkulisēs, ir, mums būs ļoti nopietns pārbaudījums Latvijas valstiskumam jau 2026.gadā pēc Saeimas vēlēšanām.” “Ja Šlesers, apvienojoties ar visiem tiem krievu nodevējiem Bartaševičiem, Elksniņiem un visiem pārējiem, iegūst, pieņemsim, 26 balsis, ZZS, pieņemsim, –  11, tas jau ir 37. Vēl 15 piepluso “Progresīvie”, mums jau ir 52 balsis šai te koalīcijai un viņi, es domāju, sāks mums realizēt šeit kaut ko līdzīgu, ko mēs šobrīd redzam Gruzijā,” saka Kļaviņš.

Taujāts, vai pats gatavojas iet politikā, Krišjānis Kļaviņš atklāj, ka ir saņēmis jau vairākus piedāvājumus, taču šobrīd startēt politikā negrasās.

Lasiet arī:  Austrumu slimnīcā nonācis pirmais pacients pēc odzes koduma

youtube icon
Abonēt youtube