Agrita Bindre. Ekrānšāviņš: Youtube @Bindru ģimene

Televīzijas šova “Ģimene burkā” bijusī dalībniece Agrita Bindre saņēmusi bildinājumu no “TikTok” iepazītā pielūdzēja, vēsta žurnāls “Privātā Dzīve”.

“Tas bija ļoti auksts un skaists maija vakars,” par jūras malā saulrietā negaidīti saņemto saderināšanās gredzenu stāsta Bindre, kura vairāk nekā gadu bijusi brīva sieviete, bet nu kļuvusi par Jāņa K. līgavu. Tikai vēlāk Agrita uzzinājusi, ka Jānis to organizējis ar Agritas vecākās meitas Esteres palīdzību. Estere todien pēkšņi paziņoja, ka jābrauc uz fotosesiju pie jūras, Jānis viņas abas kopā skaisti sabildēšot. Estere mudināja uzkrāsoties, ieveidot matus un uzvilkt greznāku kleitu. Meita ar Jāni pat bija izplānojuši, ka viņiem jūras malā jānonākot tieši pirms saulrieta. “Vēl tad, kad bijām jau pie jūras, neko īsti nenojautu, vien pabrīnījos, kāpēc fototgrāfa pienākumus no Jāņa pēkšņi pārņēmusi Estere,” stāsta Agrita.

Kad Jānis bildinājis, Agrita teikusi jā. “Laiks rādīs, uz ko tas viss mūs aizvedīs. Lai gan konkrētu kāzu datumu neesam nolikuši, esam par tām jau runājuši,” izdevumam neslēpj Agrita. Līgavainim, kas ir divu bērnu tēvs, iepriekš bijusi vairāk kā desmit gadu ilga attiecību pieredze, taču precējies viņš vēl ne reizi neesot, vēsta “Privātā Dzīve”.

Pagājušajā gadā Agrita šķīra laulību ar Jāni Blumenauu, kurš ir trīs viņas bērnu tēvs. “Pēc bijušā vīra aiziešanas, kas notika pirms trīs gadiem, biju sev pateikusi, ka savā mūžā vairs negribu laulāties. Ar vīru bijām precējušies divreiz – zagsā, kad biju stāvoklī ar Beatrisi, un pēc gada salaulājāmies arī baznīcā. Parasti saka, ka dubults neplīst, taču mana pieredze parādīja, ka tomēr plīst, “ izdevumam norāda Bindre.

Agrita izmēģināja laimi iepazīšanās portālos, taču satikties ar nopietniem vīriešiem viņai neizdevās. Tad viņai vietnē “TikTok” uzrakstīja kāds puisis, par ko viņa sākumā bijusi skeptiska, jo viņš negribēja atklāt īsto vārdu. Pēc iepazīšanās klātienē un pirmās kopbildes publiskošanas “Facebook”, cilvēki viņai rakstījuši, vai viņa zinot, kāda ir Jāņa pagātne. “Jā, es zinu un uzskatu – mums katram tāda ir. Es skatos, kāds cilvēks ir tagadnē. Ja reiz viņš ienāca manā dzīvē, tad mums vienkārši bija lemts satikties. Mēs jau sākumā atklāti izrunājām par visām tēmām, arī tādām, kas attiecībās ar manu bijušo vīru bija tabu. Mums bija viegli sarunāties,” atklāj Agrita Bindre.

Kad abi sarakstījušies, Jānis strādājis Somijā. Reiz, darba darīšanās esot Somijā, Agrita nolēmusi ar viņu iepazīties klātienē. “Vēl pirms brauciena viņš man apjautājās, vai man esot kādas īpašas vēlmes. Māsa kopā ar manu draudzeni izveidoja sarakstu ar lietām, kuras man vajagot. Lai gan tas vairāk tika darīts ar humoru, viņš visu sarakstā esošo man arī sagādāja. Somijā mūsu ledusskapis bija pilns ar visām manām iegribām – sākot ar ziedkāpostiem un beidzot ar saldējumu. Kā viena no manām kaprīzēm šajā sarakstā tika minēti arī svaigi ziedi ik rītu. Katru dienu, ko pavadīju Somijā, Jānis tos man arī pasniedza. Ziedi tika sarūpēti arī draudzenei. Man bija patīkami, ka viņš domā ne tikai par mani, bet arī par cilvēku, kurš atbraucis kopā ar mani,” izdevumam stāsta Agrita.

Viņa par abu attiecību sākumu uzskata pagājušā gada 19. augustu. Ar pārtraukumiem Jāņa darba dēļ kopā abi nodzīvojuši vairāk nekā četrus mēnešus. “Jānis strādā celtniecības nozarē, tagad devies darbā uz Beļģiju. Pirmās dienas, kad viņš aizbrauc, protams, ir grūtas, taču pēc tam jau ieeju ikdienas rutīnā,” atklāj Bindre, neslēpjot, ka viņai šāda veida attiecības pat patīk. “Kad biju pie socionikas ekspertes, viņa teica – man pat esot vajadzīgas tādas attiecības, kurās ar otru satiekos ik pa laikam, bet ikdienā dzīvojam šķirti. Esmu emocionāli pārāk spēcīgs cilvēks, reti kurš vīrietis mani var izturēt 24 stundas diennaktī. Ar zvanu gan pamostamies, gan dodamies gulēt. Brīvdienas gandrīz nepārtraukti pavadām onlainā.”

Interesanti, ka Agritas Bindres dzīvē vairāki vīrieši bijuši ar vārdu Jānis. “Mans tēvs ir Jānis, manas vecākās meitas tētis ir Jānis, arī trīs jaunāko bērnu tēvs ir Jānis, un nu vēl viens Jānis šovasar pazīmējās,” iepriekš žurnālam “Privātā Dzīve” stāstīja Agrita Bindre, kura oficiāli šķīra laulību ar vīru Jāni Blumenauu un ļāvās flirtam ar pielūdzēju Jāni Bumbieri, taču arī šīm attiecībām pielika punktu.

“Tomēr nekad nesaki nekad, jo mana sirds atkal ir aizņemta, un viņa vārds ir Jānis. Mes iepazināmies “tiktokā”, kur atklāti stāstu par savu dzīvi. Netaisu no sevis TV šova dīvu, neko neslēpju – ja gribas raudāt, tad raudu, ja gribas smieties vai dusmoties, ļauju sev to. Ir patīkami, ka cilvēki novērtē manu dabiskumu,” iepriekš izdevumam norādīja Agrita Bindre.

“Kad Jānis man uzrakstīja pirmo reizi, biju skeptiska, jo viņš pat neatklāja savu īsto vārdu, tomēr mistiskā kārtā sākām sarakstīties. Tad sekoja pirmais videozvans, jo viņš neatradās Latvijā. Tā komunicējām mēnesi, līdz satikāmies dzīvē. Mani kaitina mēnešiem ilga sarakstīšanās, uzskatu – tā ir lieka laika tērēšana,” žurnālam teica bijusī šovu zvaigzne.

“Esmu emociju cilvēks, man svarīgas izjūtas, ko otrs cilvēks spēj dot. Un ir sajūta, ka Jānis man uzlicis galvā kroni. Patīkamā  nozīmē. Kopā ar viņu jūtos kā karaliene. Es visu laiku esmu meklējusi mieru un drošību. Lai man nebūtu par visu jāraizējas, lai varētu justies kā sieviete. Jānis man to dāvā. Ir patīkami, ka pamana nianses un pārsteidz ar patīkamiem mirkļiem. Ļoti novērtēju, ka viņš māk pateikt sievietei divus svarīgus vārdus – “paldies” un “piedod”. Daudzi vīrieši to diemžēl nemāk,” iepriekš norādījusi Agrita Bindre.

“Jānim liels pārsteigums bija tas, ka man nevajag viņa naudu. Īpaši apzinoties to, ka viņš pelna ārzemēs. Arī tad, kad dzīvoju kopā ar vīru, vienmēr biju finansiāli neatkarīga,” Agritas teikto citē “Privātā Dzīve”.

Lasiet arī:  Austrumu slimnīcā nonācis pirmais pacients pēc odzes koduma

Saistītās tēmas: Agrita BindreĢimene burkā

youtube icon
Abonēt youtube