Foto: Instagram @dzelzsvilksofficial

Mūzikas apskatnieks un dīdžejs Uldis Rudaks iecerējis uzrakstīt grāmatu par grupu “Dzelzs vilks”, taču grāmatas virzībai traucējot skandāli, kas saistīti ar bijušo grupas bundzinieku Mārci Judzi, vēsta žurnāls “Kas Jauns”.

“Kaut kas jau ir uzrakstīts, kaut kas vēl ir jāuzraksta,” izdevumam stāsta Rudaks, piebilstot, ka darba pie grāmatas vēl esot daudz. Tāpat Rudaks atklāj, ka bijušais grupas dalībnieks Judzis esot centies rediģēt vēl tikai topošo grāmatu par grupu.

“Tā kā savulaik mēs daudz kopā tusējāmies, viņš baidījās, ka es uzrakstīšu kaut ko tādu, ko viņš negribētu publiskot. Bet es gribu rakstīt tā, kā man patīk. Un rakstīt visu, ko zinu. Es nevienam neļaušu sev norādīt, ko man rakstīt un kā man rakstīt. Vēl pirms visiem šiem notikumiem Mārcis izrādīja tramīgumu par dažām lietām, kuras biju aprakstījis,” izdevumam norāda Rudaks.

Viņš arī bilst, ka šobrīd taču Judža ģimene ir izjukusi un daudzi grupas “aizkulišu momenti” vairs nebūtu slēpjami, taču Mārcim esot konflikts ar nu jau bijušajiem grupas biedriem.

Rudaks izdevumam norāda, ka, lai arī kā “dažam labam” gribētos, viņš netaisās klusēt un rakstīs visu, ko zina. “Es nevaru melot sev, melot grāmatas varoņiem un melot lasītājiem. Simtprocentīgi apmierinātas visas puses nebūs nekad,” izdevumam norāda mūzikas apskatnieks. Viņš arī uzsver, ka neļaus nevienam rakstīto labot. “Loģiski, ka grāmata viņiem būs jāizlasa, taču neļaušu ķerties klāt un rediģēt. Literārais darbs ir kā mākslas darbs – to nedrīkst apgraizīt, kā iepatīkas,” spriež Rudaks. Viņš uzsver, ka raksta no “aculiecinieka” skatpunkta. “Protams, mūsdienās ir likumi, kas sargā personas neaizskaramību un privātumu, bet, ja tiek aprakstīts tas, ko esi piedzīvojis un pats savām acīm redzējis, tā jau ir šī konkrētā cilvēka, nevis attiecīgā notikumu dalībnieku pieredze. Tas gan neizslēdz, ka autoram, kas to apraksta, ir jādomā par ētisko pusi,” izdevumam skaidro Rudaks.

Jāpiebilst, ka Mārcis Judzis iepriekš pats solījis uzrakstīt grāmatu, jo ir piedzīvojis “nenormālas lietas”.

Vairāk par notikušo varēs runāt tad, kad noslēgsies tiesvedības, jo tā kā tiesas ir slēgtas, informāciju publiski nevar izpaust, izdevumam “Kas jauns” iepriekš atzinis bijušais grupas “Dzelzs vilks” bundzinieks Mārcis Judzis, kuru bijusī sieva Rūta Judze vaino vardarbībā. Taču viņš piebildis: “Protams, ka par šo visu es sarakstīšu grāmatu, jo esmu piedzīvojis nenormālas lietas.”

Judzis 2024. gadu sagaidījis ar jaunu sirdsdāmu – Anglijā dzīvojošo un strādājošo Līvu Amduri. Abi jau kādu laiku ir kopā, taču Judzis uzsver, ka jaunās attiecības nav vainojamas viņa ģimenes iziršanā, vēsta izdevums.  Par jaunajām attiecībām liecina arī Judža ieraksti sociālajos tīklos “Facebook” un “Instagram”.Komentāros zem bildes, kurā mūziķis redzams ar jaunu mīļoto, lasāmi laimes vēlējumi jaunajā gadā, kā arī tādi komentāri kā “malacsss” un “aiz katra veiksmīga vīrieša stāv īsta sieviete”.

Jau vēstīts, ka, reaģējot uz izskanējušo informāciju par vardarbību ģimenē, grupa “Dzelzs vilks” paziņojusi, ka pieņēmusi lēmumu pārtraukt sadarbību ar savu bundzinieku Mārci Judzi līdz apsūdzības pret viņu pilnībā atspēkojošam un nepārsūdzamam spriedumam vai kamēr tiks noskaidroti neapgāžami fakti, kas apliecina viņa nevainīgumu. Judzis gan pēcāk pats aizgāja no grupas.

Šāds lēmums pieņemts pēc tam, kad bundzinieka bijusī dzīvesbiedre Rūta Judze vietnē “Faecbook” publiskojusi garu ierakstu, kurā atklāj savas ģimenes dramatiskās aizkulises un piedzīvoto vardarbību.

Lasiet arī: Atkal Jānis! Agrita Bindre saņēmusi bildinājumu

Lasiet arī:  VIDEO | Gazmanovs jaunā dziesmā par «krievu pasauli» draud ar karu pieminekļu nojaucējiem

youtube icon
Abonēt youtube