Foto: Ekrānšāviņš

Kāds no talciniekiem, mūziķis Kapteinis Reinis, ieradies pie pašmāju šovu zvaigznes un dzejnieces Magones Liedeskalnas uz talku un ķēries klāt milzu drēbju kalnu revidēšanai, rezultātā ar roku iebraucot kaķa mēslos drēbju skapī.

Pēc talcinieka domām, Magones istabās ir liels bardaks milzīgo drēbju kalnu dēļ. Metoties glābt situāciju, tiek uzieti kaķa mēsli, kas izraisa skarbākas domstarpības starp talciniekiem un Magoni, vēsta play.1188.lv.

Kapteinis Reinis, pārcilājot skapī un uz grīdas izmētātās drēbes, Magonei vaicā, vai kaut ko no šī viņa ir uzvilkusi pēdējo desmit gadu laikā, uz ko Magone atbild, ka viņai ir jāiet gan uz kūti, gan dārzu, gan filmēšanu, un viņa nevar visur vilkt vienas un tās pašas drēbes.

Magoni redzētais un talcinieka izturēšanās sadusmo, tāpēc viņa pasaka arī dažus skarbākus vārdus. Uz piebildi, ka Reinis visu izmetīs ārā, Magone atsaka, kas tad to visu vāks, turklāt drēbju skapja atvilktnes ir salauztas.

“Nu es vismaz kaķa kaku atradu jau,” par talkā paveikto bilst Reinis, par ko gan Magone viņam pateicas. “Vēlreiz bija tā – filmēt brauc, [kaķis] piedirš speciāli uz paklāja, es nezinu, kāpēc tā dara! Šorīt arī jūtu – sūds smird, atrast es nevaru! Sūdu atradi, paldies tev! Un es nezinu, kāpēc kaķi tā izdara! Man mācīja tā – ja ir slikta enerģija, ja kāds mani necieš, tad dzīvnieks parāda, ka ir sliktais apkārt. Kurš no jums mani necieš, domājiet paši, es nezinu!” talciniekiem teic Magone.

Viņa arī uzsver, ka, ja viens kaķis kaut kur ir pakakājis, tad to darīs arī nākamais. “Tāpat kā manā dvēselē – uzdirš, pēc tam dirš atkal!” emocionāla ir Magone.

“Lasies labāk mūziku radīt, besī ārā! Pie dziesmām tev labāk sanāk kā sūdos manos līst,” talciniekam un mūziķim Kapteinim Reinim nosaka Magone.

“Šodien talkas diena manā namā un domāju – darbošos, tik daudz darbu galvā – tur krāsos, tur montēs! Ko? Neko! Visi sabruka manā netīrākajā mājas istabā un manā skapī iekšā un cilās tagad pļūtenes ar visiem sūdiem!” par to, kādu talku bija iecerējusi un kā viss izvērties, stāsta Magone.

 

Jau vēstīts, ka Magone iepriekš ikvienu interesentu un palīdzēt gribētāju aicinājusi uz talku, taču izpelnījusies par to soctīklu lietotāju nosodījumu.

“Acis darba izbijās, rokas darba nebijās! Mīlīši, jau šo sestdien, 25. maijā, plkst 11 Sinolē pie Magones lielais burziņš, tusiņš darba lietu sakarā!” tā vietnē “Instagram” publicētajā video, bruņojusies ar slotu un spaini, visus interesentus uz talku aicināja pašmāju šovu zvaigzne un dzejniece.

“Rādi, ko māki, stāsti, ko zini, palīdzi Magonei būt vēl superīgākā skatā, kā teikt!” norādot uz apkārtni, videoierakstā teikusi Magone, pieļaujot, ka “komentu tirkšķinātāji” noteikti uz šo neparakstīsies.

Aicinājumā uz talku, viņa sacījusi, ka tā “ir iespēja paviesoties klātienē pie slavenības Magones un manas saimes, mini zoo un visa pārējā, kas te notiek”. “Uzzini visu sev interesējošo, neprasot maniem draugiem, prasi tieši man! Tas ir daudz mīļāk un foršāk!” aicinājusi Magone Liedeskalna.

Pie Magones aicinājuma redzami tādi komentāri, kā “Un talciniekiem maksa būs? Jeb izkalpinās par vēdera tiesu?”, “slinkā govs”, “ieejas maksa nebūs? Ar ekskluzīviem ciema kukuļiem nav jāierodas?”, “es saprastu, ja būtu lielsaimnieciba, tad sauktu palīgā, bet ir mazsainiecība” un “galīgi aptrakusi! Strādāt vajag….”

Tomēr komentētāju vidū bija arī tādi, kas vēlēja Magonei izdošanos, paredzēja “jauku pastrādāšanu” un ieteica izvārīt “lielu katlu ar skābeņu – nātru zupu. Veselīgi un svaigā gaisā pēc darba garšos labi.” Vēl daži apgalvoja, ka brauktu uz Sinoli, ja būtu tāda iespēja, kā arī piedāvāja brīvas vietas savā automašīnā.

Lasiet arī: VIDEO | Labvēlīgais tips laiž klajā singlu Šanhajā jau vakars

Lasiet arī:  Rail Baltica  virzība ir apdraudēta, brīdina Baltijas valstu revīzijas iestādes

Saistītās tēmas: DzejnieceMagoneMagone LiedeskalnaŠovitalka

youtube icon
Abonēt youtube