Foto: Pixabay/TungArt7

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 5. līdz 11. jūlijam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Izgaisīs raizes par potenciālo sadarbību ārzemēs. Visas līdzšinējās neskaidrības atrisināsies un atbildes uz jautājumiem arī tiks gūtas. Vairāk iniciatīvas no tavas puses ļaus notikumiem ritēt straujāk uz priekšu. Attiecībās tiks mainīta ierastā nostāja attiecībā uz kādu situāciju.

Vērsis

Saņemsi ļoti labu un perspektīvu piedāvājumu, kas ļaus savas prasmes pielietot ar vēl lielāku atdevi. Tie, kuri nesen ir nomainījuši darbu, iemantos citu kolēģu atzinību un labvēlību. Pēkšņā doma par kādu nedaudz tālāku ceļojumu uz ārzemēm veiksmīgi tiks realizēta.

Dvīņi

Liels būs darba apjoms. Var nākties darīt to, kas īsti neatbilst tava amata aprakstam vai pat statusam. Vieglāk būs tad, ja uzticēsi kādu no darbiem cilvēkam, uz kuru tu droši vari paļauties. Attiecībās sīkas nesaprašanās var radīt strīdus par it kā pašsaprotamām, bet tai pat laikā aktuālām lietām.

Vēzis

Klāt nākušie pienākumi var sagādāt pamatīgu prāta spriedzi. Tie, kuri pašlaik ir darba meklējumos, neraizējieties, darbs tevi atradīs jau pavisam drīz. Izvērtē rūpīgāk tēriņus, kas saistīti ar izklaides pasākumiem un lietām, kas var tikt pirktas emociju uzplūdā. Harmoniskākas kļūs esošās attiecības.

Lauva

Padomā labi, pirms sniedz atbildi par izteikto sadarbības piedāvājumu. Apzinies savu vērtību, īpaši, ja darbojies radošajā jomā. Piedalīšanās aizraujošā projektā veicinās tavu popularitāti. Prezentējot savu veikumu plašākai sabiedrībai, arī uzlabosies tava finansiālā situācija. Romantiskas jūtas raisīsies kāda brauciena ietvaros.

Jaunava

Realizēsi kādu ilgi lolotu ideju, kas būs ienesīgs ienākumu avots nākotnē. Atzinība par tavu profesionālo veikumu  ar vērienu izplatīsies plašākā pasaulē. Rēķinies ar to, ka arī kritizētāji būs, taču no tevis būs atkarīgs – pieņemt to vai nē. Tiks atrasts veids, kā palielināt savu peļņu viegli un ātri.

Svari

Izdevīgs piedāvājums no sadarbības partnera puses var likt mainīt ierasto darbu grafiku. Tas būs tā vērts. Ņem vērā to, ka nav par vēlu apgūt kādu jaunu profesiju, kas jau kādu laiku ir tavu ideju līmenī. Labi veiksies nesen uzsāktajā uzņēmējdarbībā. Sarežģījušās attiecības ar mīļoto cilvēku mudinās uz nopietnu sarunu.

Skorpions

Saki “jā” jaunai sadarbībai, kas tiks piedāvāta jau pavisam drīz. Nesaskaņas darba vietā var augt plašumā. Esi prātīgs un neiesaisties tur, kas tiešā veidā uz tevi neattiecas. Aizstāvot citu, vari arī kļūt vainīgs. Nav vēlams ieguldīt lielākas naudas summas nekustamajā īpašumā. Palutini beidzot arī sevi ar kādu jauku aksesuāru.

Strēlnieks

Pieņemsi pareizu lēmumu par savām darba gaitām. Izvēlies sevi un novērtē laiku un enerģiju, ko ieguldi veicot savus ikdienas ienākumus. Atļaujies būt tur, kur tevi novērtē un ciena. Tiks piepildīts kāds no taviem sapņiem. Pielietojot savas zināšanas ar vēl lielāku pārliecību, tu uzlabosi savu finansiālo situāciju.

Mežāzis

Ideja par savas uzņēmējdarbības izveidošanu, kas saistīta ar izklaides industriju, nav nemaz zemē metama. Rūpīgi izstrādāts plāns un īstajā laikā satiktie cilvēki var veicināt idejas attīstīšanu nedaudz ātrākos tempos.  Papildu peļņas iespējas tiks saskatītas savā pilsētā. Vērtīgs padoms attiecībā par finansēm tiks saņemts no tava dzīves biedra.

Ūdensvīrs

Daudz laika un arī spēka tiks ieguldīts kādā no veicamajiem pienākumiem, īpaši tiem, kuriem ir vairākas darba vietas. Darba būs vairāk nekā parasti, taču līdzsvars starp appūtu un darbu tiks atrasts. Lielāki izdevumi būs par dāvanu iegādi un svētku sarīkošanu saviem tuviniekiem.

Zivis

Idejas, kas radīsies kāda brauciena iespaidā, nāks par labu tavai uzņēmējdarbībai. Labs laiks, lai vērstu plašumā to, ko esi iesācis jau pirms vairākiem gadiem. Neņem vērā kritiku no savu tuvinieku puses. Baudi vasaru un  ļaujies izdevumiem savu sajūtu dēļ. Negaidīta iepazīšanas pavisam ikdienišķā situācijā sniegs daudz pozitīvas emocijas!

Lasiet arī: Jūlija otrā nedēļa iesāksies ar sausāku un siltāku laiku

Lasiet arī: Viltotu smaržu veselības riska faktori: No galvassāpēm līdz aknu vēzim

Lasiet arī: Rakstniecības un mūzikas muzejs aicina uz vasarīgiem pasākumiem Rīgā

Lasiet arī: Laimīgā diena: Pensionāre laimē miljonu eiro “Latvijas loto” momentloterijā

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

youtube icon
Abonēt youtube