Foto: Pixabay/BookBabe

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 12. līdz 18. jūlijam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Tiks saņemts labs un ienesīgs sadarbības piedāvājums. Būs jāizvērtē prioritātes, jāatmet viss liekais, tādā veidā izdarot nopietnu izvēli par kādu ļoti nozīmīgu soli savā profesionālajā darbībā.  Papildu naudiņas tiks gūtas par prasmīgi pielietotām zināšanām. Kaislību piepildītākas kļūs attiecības ar mīļoto cilvēku.

Vērsis

Atbrīvosies no pienākumiem, kuru pildīšana nesniedz tev ne prieka, ne gandarījuma sajūtu par paveikto. Tēriņi, kas būs saistīti ar atvaļinājuma braucienu kopumā, var sanāk nedaudz lielāki. Nākotnē labu peļņu nesošs būs ieguldījums kādā īpašumā. Attiecībās ļaujies tam, lai tevi lutina, lai par tevi parūpējas un izbaudi laiku, kopā esot!

Dvīņi

Tava prasme komunicēt un jokot pat visnopietnākajās situācijās būs tavs trumpis ceļā uz veiksmi. Klāt nākušie pienākumi mudinās atsvaidzināt savas sen iegūtās zināšanas, kas tagad ļoti noderēs. Lielāka peļņa veidosies no tā, ka veiksmīgi atradīsi risinājumu tam, kā vismaz vienu no saviem talantiem pārvest par peļņas avotu.

Vēzis

Saskatīsi motivāciju darīt un sasniegt vairāk. Ļausies tēriņiem sevis palutināšanai, sevis iepriecināšanai un sev kādas dāvaniņas uzdāvināšanai. Tiks saņemtas labas ziņas par prēmiju vai piemaksu.  Attiecībās rūpes un gādība tiks veltīta mīļotā cilvēka labā, taču neaizmirsti arī par sevi. No pilna kausa ir vieglāk otram dot nekā no pustukša.

Lauva

Darba būs tik daudz, ka steigsi meklēt pēc palīdzības. Neskrien notikumiem pa priekšu un pavēro to, kas notiek acu priekšā. Tas attiecas uz cilvēkiem, kuri ir tavā komandā. Redzēsi un jutīsi, ka tavs darbs būs atbilstoši novērtēts materiālajā izteiksmē. Attiecībās tiks rasts kompromiss situācijā, kas jau kādu laiku ir kā neatraisīts mezgls un bloķē attiecību virzību uz priekšu.

Jaunava

Centīsies izdarīt vairāk nekā vajag, taču darbu no tā mazāk nepaliks. Prātā nāks idejas par kādu biznesa veidu, ko mēģināsi uzsākt jau tuvākajā laikā. Saviesīgi pasākumi, kuru šonedēļ būs krietni vairāk, radīs manāmus tēriņus.  Attiecībās mēģināsi tikt brīvībā no kāda senāka aizvainojuma, kas nāk jau no bērnības.

Svari

Skatīsies plašumā un mazāk iespringsi uz sīkumiem, kurus pagaidām tāpat nevari atrisināt. Ļausies piedāvājumam, kas būs liels izaicinājums tam, lai izietu ārpus ierastās komforta zonas. Tas veicinās izaugsmi! Romantisku sajūtu caurvīts, gluži kā iemīlējies no jauna, kā senāk, patiesi priecāsies par mirkļa burvību kopā esot.

Skorpions

Tiks pievērsta uzmanība tām niansēm, kuras tika palaistas pašplūsmā un varbūt pat atstātas novārtā. Ja esi uzņēmējs, pievērs uzmanību tām struktūrvienībām, kuras, tavuprāt, ir visuzticamākās un drošākās. Būsi pārsteigts! Attiecībās emocijas un attieksme attiecībā uz otru cilvēku var pabojāt vai tieši uzlabot to, kas pašam ir svarīgs.

Strēlnieks

Tiksi galā ar uzticētajiem pienākumiem, kas nav tavi tiešie darba uzdevumi. Tiks izvirzīts kāds jauns mērķis, kas saistās ar jauna statusa iegūšanu. Mācības būs pareizais virziens ceļā uz izaugsmi. Laba peļņa ļaus piepildīt kādu sapni un iepriecināt savus mīļos ar patīkamu pārsteigumu. Atstāj pagātnes nastu, pirms veido jaunas, nopietnas attiecības.

Mežāzis

Tiks gūta lielāka pārliecība par sevi kā par profesionāli. Atceries, ka pārliecība rodas darīšanas procesā. Pietaupīsi līdzekļus un mēģināsi izvairīties no tiem pakalpojumiem, kas pēdējā laikā ir krietni vien sadārdzinājušies. Attiecībās ir jāatceras, ka viss ir mijiedarbība, proti, kā veidosi attiecības šodien, tādus augļus plūksi vēlāk.

Ūdensvīrs

Tiks sasniegts mērķis. Pārsteigsi apkartējos ar to, uz ko tu patiesībā esi spējīgs. Sajūta, ka esi virsotnē, neļaus atslābt un mudinās sasniegt vēl vairāk. Attiecībās ļausies ikdienas rutīnai un plūdumam, ka tā kā ir, tā arī ir labi. Taču nav vēlams atslābt un ieslīgt dīkdienībā, ļauj ienākt jaunām sajūtu vēsmām.

Zivis

Darba būs daudz un var pārņemt sajūta, ka nezini no kura gala lai visam pieķeras. Sāc ar to, kas tev šķiet visvienkāršāk. Gūsi glaimojošu atzinību. Saņemsi honorāru, kas ļaus iepriecināt sevi ar kādu materiālu ieguvumu. Dramatiskas situācijas tiks piedzīvotas esošajās partnerattiecībās. Ieskaties patiesībai acīs un neiestāsti sev to, ko patiesībā nejūti.

Lasiet arī: VIDEO | Baidens Zelenski nodēvē par «prezidentu Putinu»

Lasiet arī: Eirovīzijas uzvarētājs Nemo iedziedās kopīgu dziesmu ar Laimu Vaikuli

Lasiet arī: Piecgadīga meitenīte vairāk kā piecas stundas klaiņo pa Liepāju, tālu prom no mājām

Lasiet arī:  Priekšā turbulences zona – ko nesīs Venera Lauvā no 12. jūlija līdz 6. augustam

Lasiet arī: Latvijas vīriešiem zemākais paredzamais mūža ilgums Eiropas Savienībā

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

youtube icon
Abonēt youtube