Foto: Pixabay

Nedēļas nogalē atmosfēras spiediens pakāpeniski pazemināsies. Saule mīsies ar mākoņiem, tomēr piektdiena aizritēs ar mierīgu un salīdzinoši sausu laiku, vien dažviet, galvenokārt valsts austrumu daļā, iespējams neliels īslaicīgs lietus, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Brīvdienās nokrišņu jau būs vairāk – sestdien jau no rīta stundām vietām austrumu un centrālajos rajonos līs, iespējams, ka vietām arī zibeņos un nokrišņi būs stipri, naktī uz svētdienu vietām austrumos, bet dienā jau teritorijas lielākajā daļā arī gaidāms lietus un iespējams pērkona negaiss. Dominēs lēns līdz mērens rietumu puses vējš.

Diennakts tumšajās stundās termometra stabiņš noslīdēs līdz +13…+18 grādiem. Kā arī karstums pilnība mitēsies un tveice vairs nebūs jūtama – maksimālā gaisa temperatūra lielākoties gaidāma +20…+26 grādu robežās, par kādu grādu vai diviem vēsāk būs piekrastes rajonos.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā norāda, ka nākamās nedēļas pirmā puse būs nokrišņiem bagātāka. Pirmdien dienas laikā daudzviet gaidāms neliels lietus, bet otrdien un trešdien Latvijai pāri virzīsies nokrišņu zona, kas nesīs stiprāku un ilgstošāku lietu. Dominēs lēns vējš. Minimālā gaisa temperatūra naktī būs līdzīga kā iepriekšējās dienās, +14…+19 grādu robežās, un dienās gaiss iesils līdz +20…+27 grādiem.

Lasiet arī: Vai darba devēji būs gatavi novērst dzimumu algu plaisu Latvijā?

Lasiet arī: “Venipak” aicina būt uzmanīgiem: Krāpniecība uzņēmuma vārdā

Lasiet arī: Nacionālā Apvienība: LVA reorganizācija ir valsts valodas likvidācija

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

Saistītās tēmas: KarstumsLaiksLietusPērkonsVasara

youtube icon
Abonēt youtube